Flash biosu se nepovedl

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Kade
Nováček
Nováček

Flash biosu se nepovedl

Příspěvek od Kade »

Mám GeForce 4 MX 440 od MSI a chtěl jsem vyskoušet Live Update 2 nabídlo mi to flash tak jsem to skusil jenže uprostřed se mi to odpojil internet. Grafická karta nefunguje jde to nějak spravit nebo tak něco??? Děkuji za odpovědi
MB. MSI KT4V-L, CPU Athlon XP 2100+ (palumino), HDD 2X Barakuda 80 GB, 768 DDR RAM, MSI GeForce NX 6600 256 MB, DVD+RW Asus, DVD-RW
Lite On, Case Avanse 004 450W, Tv karta, SB Live 5.1
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

už to tui je několikrát, prostě ji flashni znova :)
Kade
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kade »

ale jak, po zapnutí pc se mi objějí akorád tak černá obrazovka, tak musím jet na GF 2 :sad:
MB. MSI KT4V-L, CPU Athlon XP 2100+ (palumino), HDD 2X Barakuda 80 GB, 768 DDR RAM, MSI GeForce NX 6600 256 MB, DVD+RW Asus, DVD-RW
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Kade píše:ale jak, po zapnutí pc se mi objějí akorád tak černá obrazovka, tak musím jet na GF 2 :sad:
Budto poslepu (pokud jsi pred flashovanim myslel trosku na zadni kolecka tak to neni takovy problem) nebo tam vraz PCI grafickou kartu.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Kade
Nováček
Nováček

pokus s pci kartou nevišel

Příspěvek od Kade »

Jdal jsem tam pci kartu a skusil to flashnout znovu ale nic. MSI live update kartu (GeForce) vůbec nenašel. Uznaj mi reklamaci? dík za nynější pomoc
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

reklamaci můžeš zkusit, ale asi ti ji nevezmou :wink:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jinak priste ten jejich Live update radim nepouzivat, nejak jim to nefunguje. A vubec flash videokarty je pomerne nebezpecna a tak trochu i zbytecna vec.
show must go on..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

shadow píše:Jinak priste ten jejich Live update radim nepouzivat, nejak jim to nefunguje. A vubec flash videokarty je pomerne nebezpecna a tak trochu i zbytecna vec.
Ono to možná maká (viz.jiné thready) ,ale zlatej DOS. MSI produkty používám hodně let, ale věřím spíš "klasice" :) , tyto věci jsou na mě móc moderní :-D ,druhá věc je ta, když pročítám thready, že hodně lidem DOS neříká skoro vůbec nic :( , takže LU má něco do sebe.... Zlatá klasika :wink: Jinak se musím MSI zastat, jelikož update BIOSu na Asusu K8V SEDL mě tak vytočilo, že "aušus" letěl pryč...Po každém flashi resetovat CMOS :evil: ,no nic moc :?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

to shit. DOS ? To myslis jako disk operating system (tedy MS-DOS) ? Tedy update biosu normalne pres bootovaci disketu/CD. Nebo neco hypertechalniho ? :) Jestli jo, tak se rad poucim. Jinak je-li tomu opravdu tak, tak si s tebou rad zavzpominam na stary zlaty casy. Dodnes s usmevem vzpominam, jak jsem se hrabal v config.sys, autoexec.bat a dalsich skrytych featurkach tohoto epochalniho systemu :) No, to jen tak na okraj :)
show must go on..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

shadow píše:to shit. DOS ? To myslis jako disk operating system (tedy MS-DOS) ? .... No, to jen tak na okraj :)
Jj. Jak jinak? :) Písmena MS vynechávám :shock: :lol:
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

no rekl bych ze tady snad neni nikdo kdo nevi co znamena slovo MS-DOS?? mozna ho neumi pouzivat ale co by ste taky chteli po systemu kterej pouzivali pred 10 rokama???
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Kade
Nováček
Nováček

podělanaj MSI Live Update

Příspěvek od Kade »

Dík za vysvětlení co je MS-DOS. Moc mu sice nerozumim ale ta 386 s 4MB RAM co jsem měl byla krásná + MS-DOS :-D a ty hry prostě KLASIKA bral bych to zpět. Jinak dík moc za vše. :roll:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

prosím zpátky k tématu :twisted: v sekci BIOS je tuším návod jak BIOS grafické karty přeflashovat.

//edit: přesun ze sekce nVidia
ignorelist: kremrole a dezoláti
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

já bych potřeboval ten MD-DOS nekde sehnat. nevíte kde?
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

james.flashpoint píše:já bych potřeboval ten MD-DOS nekde sehnat. nevíte kde?
je i nejakej free dos...uz sem se s nim setkal... :arrow: hledej ;-)
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“