Might and Magic....

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jaký Might and Magic je váš nejoblíbenější?

Might and Magic VI
17
43%
Might and Magic VII
8
20%
Might and Magic VIII
8
20%
Might and Magic IX
1
3%
Starší...
6
15%

Celkem hlasů: 40
Herdol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Herdol »

Ona ta kostickovana grafika mi prijde 100x lepsi nez ta vyblita grafika u VII, VIII a IX :-D
Jo na jakym ste to tak dohraly lvlu ? Ja sem byl tusim kolem 80, ale nejsem si jistej.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nevim... ale mam tu jednu masinu s 98SE... jak do ni bude ram tak se mrknu :)

savy jeste nekde urcite mam :) taky se mi strasne libila ta pyramida :)
dohral sem to prakticky bez navodu... pak uz sem nevedel co... tak me to nakoplo do hive :)

80 jsem myslim nemel... ale vykosil jsem poctive uplne vsechno :)
Herdol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Herdol »

80 lvl se da udelat uplne v pohode, staci splnit skoro vsechny questy co jdou a je to, sem se jednou nejak zasekl, tusim ze to bylo kolem 40lvlu tak sem juknul do navodu a zacal plnit vsechny questy co sem mel v questbooku a najednou sem mel questbook skoro prazdnej a lvl kolem 70, hned mi to slo lip (napr Ghariks forge apod) :-D .
Nathan Rahl
Začátečník
Začátečník

150 levelu

Příspěvek od Nathan Rahl »

ja se v MM6 loudal nekolikrat jsem vykostil dračí písky a rajske udoli takze to skoncilo na cca 150 levelu. nakonec kdyz jsem prisel ke kralovne ulu par kouel do ni 2 nebo 3 seky rytirem a byla mrtva. dost slaba.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Herdol píše:80 lvl se da udelat uplne v pohode, staci splnit skoro vsechny questy co jdou a je to, sem se jednou nejak zasekl, tusim ze to bylo kolem 40lvlu tak sem juknul do navodu a zacal plnit vsechny questy co sem mel v questbooku a najednou sem mel questbook skoro prazdnej a lvl kolem 70, hned mi to slo lip (napr Ghariks forge apod) :-D .
vsechny questy urcite mam... do navodu sem se v zoufalstvi podival az na konci :)
Herdol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Herdol »

Doufam, ze ta fanouskovska verze M&M (tedka nevim jak se jmenuje) bude pokracovat v kvalite VI dilu, protoze to by byla naprosta bomba.
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

Herdol píše:Ona ta kostickovana grafika mi prijde 100x lepsi nez ta vyblita grafika u VII, VIII a IX :-D
Jo na jakym ste to tak dohraly lvlu ? Ja sem byl tusim kolem 80, ale nejsem si jistej.
sem nasel savy a mneli levely :war-80
war-75
cler-80
mag-77
nevite nekdo jak to rozchodit v xp nak mi to nece ject
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Xion
Nováček
Nováček

Příspěvek od Xion »

Když sem si naistaloval MM6 tak mě nenadchnul ale spustil sem ho po druhý a to byl můj konec :twisted: ,ještě těďka vzpomínám na soutěžení mezi kámošema kdo bude mít dřív 80level kdo splní úkoly pro radu atd.,ach jo to byly časy :-D mimochodem na co byla ta flétna :?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

fletna.. to jsem vyresil to vim... kua... uz nevim jak...
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Tak VI ked som prvy krat moc ma ani nechitila bo som nemal moc skusenosti s tymto typom. Len som skusal DM2,a ultima underworld2 len tak cvicne. Zlom nastal ked som si k tomu stiahol cestinu a pochopil o co ide, ako sa vyvijaju postavy, silny pribeh, kuzla a podobne. Potom asi dva roky som hral MM6 sice s prestavkami ale stale to mam nedohrate. Ale myslim si ze VII sa moc neodlisovala od VI. Myslim ze ani grafikou ci enginom. Ci?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

zitra narvu 10GB disk do jedny svy staricky masiny... uz se tesim az to tam nainstaluju :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

huh... komu to nejede po W XP P???? ja mam WXP P CZ a normalne sem to naisnaloval a spustil, akorat mi tam nehraje hudba atd... ale jinak pohoda :)

no... a ted ty levely... Knight na 100, Archer na 99, Cleric na 99 a Mage na 99 tusim... uz vim co budu dneska v noci delat :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

update... leveluje to skoro samo... titani a draci rulezzz :) za hodku sem mel 101 u vsech a bojovnikovi tahne na 102
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

ICE píše:huh... komu to nejede po W XP P???? ja mam WXP P CZ a normalne sem to naisnaloval a spustil, akorat mi tam nehraje hudba atd... ale jinak pohoda :)

no... a ted ty levely... Knight na 100, Archer na 99, Cleric na 99 a Mage na 99 tusim... uz vim co budu dneska v noci delat :)
mne to nejde pod xp :) mam xp profesional cz s.p-1 ,nejde mi ani 7 a 8 proste mighty nejdou heroes dou v poho ,celkem mne to se.. chtel sem si zaparit a ono nic pokazdy to hodi chybovou hlasku odesilat nebo neodesilat :x
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

zahada viresena zpusobuje to vetsi procesor jak 2,4 Ghz na netu je upravnej mod kterej to opravi , a uz to jede zase od zacatku .) 27 level momentalne ,desna zavislost na tyhle hre :twisted:

mimochodem nevite nekdo jak se dostanu na MIST ?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

vacatko píše:zahada viresena zpusobuje to vetsi procesor jak 2,4 Ghz na netu je upravnej mod kterej to opravi , a uz to jede zase od zacatku .) 27 level momentalne ,desna zavislost na tyhle hre :twisted:

mimochodem nevite nekdo jak se dostanu na MIST ?
town portalem, nebo lodi z ironfistu...
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

dikec za radu , tak jestli tam jede lod i z ironfistu sem nezkusil ale nakonec mne tam odvezla lod ze svobodneho pristavu :) takze uz je kouzelnik povisenej na maga :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

vacatko píše:dikec za radu , tak jestli tam jede lod i z ironfistu sem nezkusil ale nakonec mne tam odvezla lod ze svobodneho pristavu :) takze uz je kouzelnik povisenej na maga :)
no vidis :) me odvezla z mistu do irinfistu, takze sem predpokladal ze obracene to taky funguje :) ale jinak Town portal a taky Lloyds beacon rulezz :)
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

ICE píše:
vacatko píše:dikec za radu , tak jestli tam jede lod i z ironfistu sem nezkusil ale nakonec mne tam odvezla lod ze svobodneho pristavu :) takze uz je kouzelnik povisenej na maga :)
no vidis :) me odvezla z mistu do irinfistu, takze sem predpokladal ze obracene to taky funguje :) ale jinak Town portal a taky Lloyds beacon rulezz :)
jj loyduv majak je vybornej town portal este neni na sklade momentalne neni vata , hledam poviseni na arcimaga uz sem to vsechno nak zapomnel ale to je dobre aspon men to vic bavi du zas hledat :)))
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

tak a je to MaM 6 opet pokoreny vrele doporucuju vyborna zabava na opravdu dlouhe vecery :) vetsinou do 3 :oops: dragon sand rulezz

uz hledam 7mu :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“