Jo na jakym ste to tak dohraly lvlu ? Ja sem byl tusim kolem 80, ale nejsem si jistej.
Might and Magic....
Moderátor: Baneshee
- Herdol
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Herdol
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
80 lvl se da udelat uplne v pohode, staci splnit skoro vsechny questy co jdou a je to, sem se jednou nejak zasekl, tusim ze to bylo kolem 40lvlu tak sem juknul do navodu a zacal plnit vsechny questy co sem mel v questbooku a najednou sem mel questbook skoro prazdnej a lvl kolem 70, hned mi to slo lip (napr Ghariks forge apod)
.
- Nathan Rahl
- Začátečník

150 levelu
ja se v MM6 loudal nekolikrat jsem vykostil dračí písky a rajske udoli takze to skoncilo na cca 150 levelu. nakonec kdyz jsem prisel ke kralovne ulu par kouel do ni 2 nebo 3 seky rytirem a byla mrtva. dost slaba.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
vsechny questy urcite mam... do navodu sem se v zoufalstvi podival az na konciHerdol píše:80 lvl se da udelat uplne v pohode, staci splnit skoro vsechny questy co jdou a je to, sem se jednou nejak zasekl, tusim ze to bylo kolem 40lvlu tak sem juknul do navodu a zacal plnit vsechny questy co sem mel v questbooku a najednou sem mel questbook skoro prazdnej a lvl kolem 70, hned mi to slo lip (napr Ghariks forge apod).
- Herdol
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sem nasel savy a mneli levely :war-80Herdol píše:Ona ta kostickovana grafika mi prijde 100x lepsi nez ta vyblita grafika u VII, VIII a IX![]()
Jo na jakym ste to tak dohraly lvlu ? Ja sem byl tusim kolem 80, ale nejsem si jistej.
war-75
cler-80
mag-77
nevite nekdo jak to rozchodit v xp nak mi to nece ject
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
- Xion
- Nováček

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Fe3C
- Začátečník

-
Tak VI ked som prvy krat moc ma ani nechitila bo som nemal moc skusenosti s tymto typom. Len som skusal DM2,a ultima underworld2 len tak cvicne. Zlom nastal ked som si k tomu stiahol cestinu a pochopil o co ide, ako sa vyvijaju postavy, silny pribeh, kuzla a podobne. Potom asi dva roky som hral MM6 sice s prestavkami ale stale to mam nedohrate. Ale myslim si ze VII sa moc neodlisovala od VI. Myslim ze ani grafikou ci enginom. Ci?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mne to nejde pod xpICE píše:huh... komu to nejede po W XP P???? ja mam WXP P CZ a normalne sem to naisnaloval a spustil, akorat mi tam nehraje hudba atd... ale jinak pohoda
no... a ted ty levely... Knight na 100, Archer na 99, Cleric na 99 a Mage na 99 tusim... uz vim co budu dneska v noci delat
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zahada viresena zpusobuje to vetsi procesor jak 2,4 Ghz na netu je upravnej mod kterej to opravi , a uz to jede zase od zacatku .) 27 level momentalne ,desna zavislost na tyhle hre 
mimochodem nevite nekdo jak se dostanu na MIST ?
mimochodem nevite nekdo jak se dostanu na MIST ?
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no vidisvacatko píše:dikec za radu , tak jestli tam jede lod i z ironfistu sem nezkusil ale nakonec mne tam odvezla lod ze svobodneho pristavutakze uz je kouzelnik povisenej na maga
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj loyduv majak je vybornej town portal este neni na sklade momentalne neni vata , hledam poviseni na arcimaga uz sem to vsechno nak zapomnel ale to je dobre aspon men to vic bavi du zas hledatICE píše:no vidisvacatko píše:dikec za radu , tak jestli tam jede lod i z ironfistu sem nezkusil ale nakonec mne tam odvezla lod ze svobodneho pristavutakze uz je kouzelnik povisenej na maga
me odvezla z mistu do irinfistu, takze sem predpokladal ze obracene to taky funguje
ale jinak Town portal a taky Lloyds beacon rulezz
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: