Ako mám zistiť v hre fps?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
benaja
Začátečník
Začátečník

Ako mám zistiť v hre fps?

Příspěvek od benaja »

Aký je na to program?
ATHLON 64 3200+, MB ASUS K8N4-E DELUXE, 2 GB RAM , ASUS 1950XTX 512MB, IBM HITACHI 250 GB 8 mb cache 7200 ot., WD 80 gb 7200 ot., WD 40 gb 7200 ot., OS XP
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Ako mám zistiť v hre fps?

Příspěvek od DewiL »

benaja píše:Aký je na to program?
Nainstaluj si fraps. Pak to jenom zapnes a v levym hornim rohu budes mit napsany zluty cislo, tak to je wono :)
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Ako mám zistiť v hre fps?

Příspěvek od Orbithek »

benaja píše:Aký je na to program?
www.fraps.com :wink:
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

Tak, tak Fraps je super aj ked trochu kazia tie zlte cisla atmosferu z hry, mohlo by sa to zobrazovat aj krajsie :(
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Infernal píše:Tak, tak Fraps je super aj ked trochu kazia tie zlte cisla atmosferu z hry, mohlo by sa to zobrazovat aj krajsie :(
myslím,že klávesou f11 se ty číslice daj schovat a zase zobrazit,takže si to můžeš pustit na chvilku,ať výš jak ti to jede a pak to schodit
Sám používám
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“