Co se stalo s tim monitorem, kdyz se mu nic nestalu!!! :)
Moderátor: maXXmilian
- Gerimo
- Mírně pokročilý

Co se stalo s tim monitorem, kdyz se mu nic nestalu!!! :)
Mam monitor 19"Samsung 900NF. Kdyz sem ho jednou odpojil od GK, tak se objevilo, ze je monitor rozpojen a ty barvicky....coz je v poho.Ale asi po 3 min. to zhaslo a bylo to cerny(jako kdyz je vyply).Rikal sem si, ze to je z duvodu uspory a nedaval sem tomu vetsi vaho do te doby, dokud kdyz sem spojil GK s monitorem a on nenabihal.Dioda u vypinace obrazovky svitila spravne(kdyz bal pocitac ve Winech v loginu nebo na startu tak svitila zelene).Na obrazovce neslo spustit zadne menu z tlacitek co tam ma.Za boha ale nevim co tomu muze byt...Mate s necim podobnym zkusenost??
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- Butch
- Středně pokročilý

Takže problém přetrvává? A ledka na monitoru svítí zeleně a přitom obraz žádný?
To by znamenalo, že do monitoru "leze" signál, kterým je ovšem jen černo.
Zkus nějak podrobněji popsat svůj problém. Jinak pokud win šly do úspory, tak se monitor po zasunutí kabelu sám nerozsvítí. Musel bys hnout myší nebo stisknout nějakou klávesu. Někdy ale pomáhá zapnout a vypnout monitor.
S tím jsem se setkal u jednoho 17" CRT monitoru Compaq.
Zkus nějak podrobněji popsat svůj problém. Jinak pokud win šly do úspory, tak se monitor po zasunutí kabelu sám nerozsvítí. Musel bys hnout myší nebo stisknout nějakou klávesu. Někdy ale pomáhá zapnout a vypnout monitor.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Gerimo
- Mírně pokročilý

Omlouvam se, ale zapomnel jsem na par dulezitych faktu: GK to neni, protoze sem to zkousel na jinym monitoru a ted jedu pres TV.Monitor sem nechaval vypnuty 1.2 hod a po zapojeni zase nic....takze opravdu nevim cim by to mohlo byt...Butch píše:Takže problém přetrvává? A ledka na monitoru svítí zeleně a přitom obraz žádný?
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- Butch
- Středně pokročilý

Má ten monitor kabel, který vede do GK na pevno, nebo je možnost použít jiný?
Drtivá většina monitorů má kabel napevno, ale jsou i vyjímky(většinou se jedná o dražší modely některých značek)
No 100% si budeš jistej, když vyzkoušíš svůj monitor třeba u kámoše na PC.
Jen ještě jedna věc. Nechci tě nijak urazit, ale jednou mi volal otec, že mu nefunguje monitor. Tak jsem mu řekl, ať zkusí zakroutit analog kolečky na jas a kontrast
No a bylo po problému. při utírání prachu je otočil, aniž by si toho všiml. Tohle tvůj problém ale asi nebude viď?
Drtivá většina monitorů má kabel napevno, ale jsou i vyjímky(většinou se jedná o dražší modely některých značek)
No 100% si budeš jistej, když vyzkoušíš svůj monitor třeba u kámoše na PC.
Jen ještě jedna věc. Nechci tě nijak urazit, ale jednou mi volal otec, že mu nefunguje monitor. Tak jsem mu řekl, ať zkusí zakroutit analog kolečky na jas a kontrast
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- Butch
- Středně pokročilý

JJ i to je možný. Ale zkus ho jinde a budeš in.gerimo píše:to teda nebude![]()
Ten kabel ke GK neni na pevno da se oddelat.Ten monitor sem koupil pred rokem jako repas za 5000Kc.Datum vyroby ma December 1999.Myslim, ze 4 roky starej monitor, kterej jeste navic pouzivaly nekde v bance, nemuze byt nejak "vyslouzily".