Odstraneni bad sektoru

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Jonny
Nováček
Nováček

Odstraneni bad sektoru

Příspěvek od Jonny »

Nazdarek nevite nekdo jak opravit Harddisk. Najednou se mi vypnul hdd. Zatuhlo to a porestrtu uz nenabehl system. Na disku je dost spatnych clusteru a fdisk to opravuje den a vic. scandisk taky trva hrozne dlouho vyslo by to na 40dni mam 120GB westerna. Neznate nejaky dobry soft? Dik za pomoc
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Podla toho co pises to skor uz vyzera na reklamaciu......
Skus to prejst softom priamo zo stranky WD co ti na to povie.... : http://support.wdc.com/download/index.asp
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

ty z toho potřebuješ dostat data ?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Jonny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jonny »

data mam ale chci ho pouzivat
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

stáhni si utilitu od výrobce, jak psal random....dej to na disketu, spusť to, a někde tam bude možnost low-level format, nebo zero-fill, erase all disc....zničíš tim všechny data na disku, ale špatný sektory se přestanou používat...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Jonny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jonny »

Utilita od vyrobce pri testu hlasi moc spatnych sektoru ale zero fill jsem nezkousel mam to vubec zkouset?
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Jonny píše:Utilita od vyrobce pri testu hlasi moc spatnych sektoru ale zero fill jsem nezkousel mam to vubec zkouset?
Skusit to mozes ....... ( uz zrejme niet co pokazit... ) .....

Disk uz nieje v zaruke...?
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Jonny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jonny »

Jelikoz jsem disk koupil z druhe ruky tak jsem nevedel,ale na webu se to dalo zjistit a existuje take sluzba online replacement, tak jsem ji vyuzil. snad mi to vymeni :roll:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“