Problémy se sesitováním Win XP a Win 98 -nefugční ping na PC
Moderátor: Don
- Nick
- Začátečník

-
- johny128
- Začátečník

nechapemNick píše:Pořádně jsem se prohrabal nastavením a zjsitil jsem že mám omylem nastvenou IP adresu i na druhé sítovce.
Myslis ako ze si tam mal nastavenu rovnaku ip?nemozne, os ti to nedovoli...ak na inom pc slo by o koliziu ip, tiez ti to nedovoli a ak si mal hociaku inu(ale v inom rozsahu) tak by tiez nemalo vadit...takze rovnaky rozsah?
... "Riesenie na prvy pohlad tazkeho problemu spociva vzdy v detaily ktory prehliadame "
JJ
- Nick
- Začátečník

-
Je to silná haluz to uznávám. Ta IP adresa která to "zavinila" byla v kofiguraci sitovky ale v protokolu TCP/IP už byla správná. No zkrátka prkotina. Ted mě spíš trápí ta rychlost kterou se připojím na ten druhý PC je to jak 286SX, pak jak se na něj přihlásím tak je to OK. Určitě to bude nějaká ptákovina jak se znam
- johny128
- Začátečník

vzdy je to nejaka ptakovinaNick píše:Určitě to bude nějaká ptákovina jak se znam
Ale celkovo prihlasovanie sa medzi dvoma winXP, zdielanie, vsetky tie overovania trvaju strasne dlho, je to sposobene tym ze ked napr pozeras co kto zdiela XP-cko zaroven pozera aj jeho naplanovane ulohy atd atd, proste blbosti
Takze ak po prihlaseni uz slape vsetko naplno, moc by som sa s tym netrapil..ak teda to prihlasovenie netrval extra dlho