Problémy se sesitováním Win XP a Win 98 -nefugční ping na PC

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

Pořádně jsem se prohrabal nastavením a zjsitil jsem že mám omylem nastvenou IP adresu i na druhé sítovce. Na druhý PC se mi podařilo připojit a nahrát data na druhý PC, musel jsem na něm udělat stejný učet jako na PC s Win XP. Jsem ale vůl tohle přehlídnout. Těd už by to snad mělo chodit.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Nick píše:Pořádně jsem se prohrabal nastavením a zjsitil jsem že mám omylem nastvenou IP adresu i na druhé sítovce.
nechapem :?
Myslis ako ze si tam mal nastavenu rovnaku ip?nemozne, os ti to nedovoli...ak na inom pc slo by o koliziu ip, tiez ti to nedovoli a ak si mal hociaku inu(ale v inom rozsahu) tak by tiez nemalo vadit...takze rovnaky rozsah? :? ..huh, tomu hovorim narez :lol: :lol: :)

... "Riesenie na prvy pohlad tazkeho problemu spociva vzdy v detaily ktory prehliadame "
JJ

8)
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

Je to silná haluz to uznávám. Ta IP adresa která to "zavinila" byla v kofiguraci sitovky ale v protokolu TCP/IP už byla správná. No zkrátka prkotina. Ted mě spíš trápí ta rychlost kterou se připojím na ten druhý PC je to jak 286SX, pak jak se na něj přihlásím tak je to OK. Určitě to bude nějaká ptákovina jak se znam
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Nick píše:Určitě to bude nějaká ptákovina jak se znam
vzdy je to nejaka ptakovina :)
Ale celkovo prihlasovanie sa medzi dvoma winXP, zdielanie, vsetky tie overovania trvaju strasne dlho, je to sposobene tym ze ked napr pozeras co kto zdiela XP-cko zaroven pozera aj jeho naplanovane ulohy atd atd, proste blbosti :)

Takze ak po prihlaseni uz slape vsetko naplno, moc by som sa s tym netrapil..ak teda to prihlasovenie netrval extra dlho :oops:
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“