BOX alebo "neBOX"

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Borg píše: Zákonem je dána min. záruka 24měsíců, na to nemá EU žádný vliv. Dokud ten zákon platí, tak se EU může třeba stavět na hlavu.
Ta uprava obcanskeho zakoniku je harmonizacnim provedenim Directive 1999/44/EC of the European parliament and of the Council of 25 May 1999 on certain aspects of the sale of consumer goods and associated guarantees. Sama EU to po nas tedy chce. "Tray od vstupu do EU 1 rok" je nesmysl..
show must go on..
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

shadow píše:... "Tray od vstupu do EU 1 rok" je nesmysl..
Sorry :oops:
Já to sváděl na Unii ale neBOX mají pouze rok záruku (ale nějakou dobu 2 roky měli)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Ten rok záruky dává výrobce (čili AMD), prodejce (i velkoobchod) ti musí dát každopádně záruku min. 2 roky.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Borg píše:Ten rok záruky dává výrobce (čili AMD), prodejce (i velkoobchod) ti musí dát každopádně záruku min. 2 roky.
Neber to jako flame, ale málo kdo to dodržuje (můj Barton má taky rok záruku). Zákon vypadá hezky, ale dodržuje se jenom u nových sestav.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

-HNY- píše:
Borg píše:Ten rok záruky dává výrobce (čili AMD), prodejce (i velkoobchod) ti musí dát každopádně záruku min. 2 roky.
Neber to jako flame, ale málo kdo to dodržuje (můj Barton má taky rok záruku). Zákon vypadá hezky, ale dodržuje se jenom u nových sestav.
V pohodě :roll: .
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Borg píše:
-HNY- píše: Neber to jako flame, ale málo kdo to dodržuje (můj Barton má taky rok záruku). Zákon vypadá hezky, ale dodržuje se jenom u nových sestav.
V pohodě :roll: .
Možná je ta záruka 2 roky zbytečná skutečnost je ta, že pokud jede měsíc, tak procík bez cizího zavinění pojede ještě hoodnnně dlouho.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

-HNY- píše:že pokud jede měsíc, tak procík bez cizího zavinění pojede ještě hoodnnně dlouho.
z vlastnej skusenosti mozem len protestovat :oops: ...veci sa kazia, uz to tak proste je, ci "same od seba", alebo sme im troska napomohli :) :roll: , preto cim dlhsia zaruka, tym lepsie.... a pri bazarovom predaji(aj na to vzdy pride) je fakt ze nemas zaruku zdrcujici pre cenu :razz:

takze tak...
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

To že se věc zkazí "sama od sebe" na nás z nikoho neplatí, vždycky se najde někdo kdo procíku pomůže do HW nebe :)
Já se s procesorem kterej by sám od sebe prři dodržení optimálních podmínek nepodělal- vždycky to byly někoho šikovný ručičky.
Stojím za svým: pokud do měsíce bez cizího zavinění procesor nezdechne tak tak vydrží dost dlouho (pokud ho někdo mezitím nezničí) :)
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

:roll: http://www.svethardware.cz/art_doc-FD21 ... E97FE.html :blee:

Jinak je tu vše co se týče záruk rozumě vysvětleno. Někteří z nás mají CPU braný z velkoskladu- proto rok záruka.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

:roll: http://www.spire-coolers.com/fcc.asp?ProdID=165
To je on, dealerská cena za kterou jsem jich pár měl je 119Kč bez DPH
Duron 1,1 (Morgan) ve stísněným kejsu dost blbě chladí (cca přes léto 65-75°C full load, záleží jak dlouho to jede), ale co jsem to dával na 1,8GHz Durony Appelbrady tak nebyl sebemenší problé, většinou to nestouplo ani nad 50°C.
Tenhle chladič má tu nevýhodu, že eloxování na spodku cladiče zvětsuje prostor mezi jáderam a hliníkem, po odstrnění je lepší. Jinak měl jsem je s fialovým větrákem a v kombinaci PC-CHIPSu M811LU + červených Kingmaxů to vypadalo pro oko moc hezky :) a světe zboř se ono to i fungovalo.
Jinak co k tomu dodat je to absolutně nevhodný chladič pro Bartona (předpokládám, nikdy jsem to nezkoušel- naštěstí). Protože je tak levný a obyčejný, bere se jako spotřební zboží se zárukou 6 měsíců
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“