ATI RADEON 9500 PRO 128 MB - prestal mi fungovať TV-OUT !!!

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
steveboss
Nováček
Nováček

ATI RADEON 9500 PRO 128 MB - prestal mi fungovať TV-OUT !!!

Příspěvek od steveboss »

Mám problém a asi dosť veľký. Vlastním kartu SAPPHIRE RADEON 9500 PRO 128 MB, 128 bit (viď popis dolu) a včera som chcel spustiť film na TV a obrazovka zostala čierna. Vytiahol som TV-OUT kábel a v nastavení obrazoviek mám PERMANENTNE ZAPNUTÉ ČERVENÉ POLÍČKO pri TV, čiže nezostalo šedé ako predtým. Nemviem,čo sa deje,včera som okolo toho robil do 02,00 ale na nič som neprišiel.Skúšal som aj iné ovládače (Catalyst 4.6, OMEGA, DNA 2.7.4.7) ale stále rovnaká reakcia.Obávam sa,že mi odišiel TV-OUT. Je to vôbec možné? Mám dlhoročné skúsenosti s GK od ATI a s týmto problémom som sa ešte nestretol. Vie mi niekto poradiť? Pomôže flašnúť BIOS ??? Otázky, či som zapojil správne kábel, redukciu atď mi nedávajte, ešte pred týždňom to fungovalo a nič som nemenil, len som naištaloval DNA 2.7.4.7 a zapojil káblovku do TV. Káblovku samozrejme vytiahnem,keď zapájam TV výstup.

Som zvedavý, či sa niekto nájde a pomôže mi. Pokiaľ bude ozaj TV-OUT odpálený, tak ponúkam túto kartu na predaj.
MSI GA-P67A-GD65 B3 ( bios 1.E ), i5-2500K@4,8 GHz ( 1,376V ), XIGMATEK BALDER + 2 FANS, CM Dominator 690, CM RealPower 620, 3x120mm FANS, 2x4GB CORSAIR TWINX XMS3 1600 MHz, Gigabyte HD6950 OC 1GB
Arnie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arnie »

No tak tedkom prave hledam odpoved na ten samy problem co mas ty :( Koupil jsem si novy HDD a tak jsem si musel reinstalovat win...vsechno slapalo v pohode az na tv/out kdyz sem sel do nastaveni obrazovek tak to tam mam sede a nemuzu za nic docilit toho abych tam mohl zapnout TV....zkousel sem preinstalovat drivery v. 4.7 a 4.8 catalyst,pak uz me napada jenom jedno pozna to bude DirectX 9.0c ktere jsem instaloval a na predcjozim systemu jsem mel 9.0b nasledne preinstalovane 9.0c ...jinak jsem skousel flashnout bios vga a nic...jinak mam Radeona 9500 pro 128 MB od ATI.Snad nam nekdo poradi :sad:
Martinsix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martinsix »

Pokud je to policko sede tak musite v Hledání závad zaskrtnout vynucene zjistovani TV. Potom vsechno potvrdit a znovu naject na zalozku Obrazovky a macknout na cervene policko. Ono zezelena a pak date OK. Mozna by jeste pomohlo nastavit signal. Ten musite zkouset. Ja mam PAL-D a maka to. Nekdy kdyz je spatny signal tak je obraz bud sedy nebo rozmazly nebo tam neni vubec.

Edit: Nebo jeste spatne nastavena TV. :? :-D
Arnie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arnie »

No...to vynucené TV sem tam zaskrtl a ho**o.Nepomohlo nic ani nastavovani normy...Tak uz fakticky nevim.Normalne mi to fungovalo a po reinstalaci woken to nefachci..Uz me to sere :(
Arnie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arnie »

Jo tak uz jsem asi prisel proc mi nefunguje ten tv-out :sad: Mam ho asi odpaleny...dal jsem grafku do jineho compu a tam vubec nenajela ..nakonec sem zjistil ze mi nevunguje ani dvi vystup coz znamena ze kdyz mas odpaleny tv-out tak automaticky nebude fungovat ano lcd mon. na dvi :(
steveboss
Nováček
Nováček

Příspěvek od steveboss »

Hmmm, lenže mne pre zmenu stále sviety červené políčko !!! Skúšal som ju dať aj do iného PC, ale robí mi to to isté !!! Čo mám robiť? :sad:
MSI GA-P67A-GD65 B3 ( bios 1.E ), i5-2500K@4,8 GHz ( 1,376V ), XIGMATEK BALDER + 2 FANS, CM Dominator 690, CM RealPower 620, 3x120mm FANS, 2x4GB CORSAIR TWINX XMS3 1600 MHz, Gigabyte HD6950 OC 1GB
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“