jaký zesilovač pro pasivní subwoofer...

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jaký zesilovač pro pasivní subwoofer...

Příspěvek od 12345 »

mám subwoofer a v něm reprák od DEXONY ARN 6614!! Chtěl bych nějaký zesilovač poraďte!! :) dík..

CPU: Intel P4 Willamatte 1800@2140 (119x18), MB: Gigabyte P4 Titam series GA-8IRX, RAM: PC 2100 256MB Legend, VGA: Inno3D GF3 Ti 200 64MB (220@470), AUDIO: SB Live 5.1, Genius HT 5.1 HDD: 2x Seagate 60GB Barracuda 5, DVD-RW: NEC ND-1300A, Monitor: AOC 7Glr+, Case: KME CX-6159 pruhledna Tiskarna: HP PSC 1210
Naposledy upravil(a) 12345 dne pon 30. srp 2004, 23:40, celkem upraveno 1 x.
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Dle meho nazoru nic jako "pasivni zesilovac" neexistuje (nebo jo :? ) Asi myslis zesilovac pro pasivni subwoofer. Ten muzes koupit bud hotovej, novej za par tisic, nebo koupit jako stavebici, treba na www.flajzar.cz za par stovek...
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

Sorač €agle o tom pasivním zesilovači to psal kamoš je to pako.... nevím kde to sebral!!! Jasně že je to blbost!!!
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

2 12345: MOZES NAM VYSVETLIT, PRECO ZA KAZDYM VYTVARAS NOVU TEMU ?!?!? :jaw: LEN TU ROBIS BORDEL A CHAOS. TO NEMOZES VSETKO O TOM TVOJOM SUBWOOWERI DAT DO JEDNEJ TEMY ?????? :stupid:
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

Destroy: tak to se zdá možna asi tobě!! Do jednoho tematu to dát nemužu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kdyby to šlo tak to tak asi udělám......
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Pokial viem, tak vsetky tvoje problemy sa tocia okolo toho tvojho subwooferu. Tak preco jednoducho nenapises vsetky otazky a vsetko co ta trapi jednoducho tam?????? Takto je zbytocne vela tem a clovek, ktory sa snazi pravidelne pomoct, alebo poradit tak straca zbytocne vela casu kym prebehne vsetky temy....... Chapes o co tu ide?
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

fakt nemám chut na takové blbé kecy....
kdyby ses pořádně podíval tak zjístíš že tam ten subwoofer je se vším všudy... a teď chci jenom poradit jaký zesilovač k pasivnímu subwooferu je to něco uplně jiného.....
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

OK, nechajme to tak......
Inac mas uz hotovy ten subwoofer co zi planoval zhotovit ???
Ak hej, uslo by nejake foto....
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

Subwoofer mám rozdělaný, protože jsem se pustil do case moddingu!! Až to budu oboje mít tak se tím určitě pochlubím!!! :) protože jsem strašně šikovný!!! chichichi.... :D
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

2 12345: Pre zaujimavost poviem, ze som sa cez vikend pustil do prestavby/vyroby subwooferu..... Prerobil som povodny z Creative Inspire P380, nakolko je v originale osadeny slaby basak, ale zosik to ma celkom schopny......Vyslo ma to na 720Sk a je to az neuveritelne lepsie :-D . Proste mohutny a prekresleny bas, oproti originalu neskutocny rozdiel. No a vyzor? Tak vzhlad naozaj profesionalny. A ze kto tu je sikovny :razz:
Ak by si chcel foto, daj mail, poslem
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

Oki tak to pošli!! :) bato@seznam.cz já jsem taky předělával kamošovi subwoofer na geniusich 5,1 value a ten zvuk je šileně skvělý ani jsem nečekal že to bude tak dobře hrát a vypadá to taky skvěle!! taky hodím fotky až je z něj dostanu!!! :)
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

2 12345: Tak ja som ti to poslal, mal by si mat 5 fotiek, cca 3mb. Ak by nahoduo nedoslo, napis, poslem este raz a po fotkach....
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

vypadá to hezky jsi taky šikovný!! :) není ten reprák nahodou ARN 6614?? :) vypadá stejně!! :) a jinak to je z dřevotřísky a je to polepené tapetou nebo to je přírodní dřevo?? A ještě být tebou tak si dám na ten reprák nějaký koš nebo ti to někdo porkopne!!! :) ale jinak je to hezkí!!! :)
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Kos nechcem, nepaci sa mi.....takto je to original 8) a riesim to tak, ze som ho otocil, pre bezpecnost....a super vec je, ze pod tym stolom to duni 2x silnejsie!!! :-D Pouzil som 16mm drevotriesku a otapetoval...... A je to ARN 6614 :wink: mas pravdu..... stal ma 360sk co nie je zle....a hra to ozaj super. Inac objem to ma 11,8 litrov a programom prepocitany bassreflex - 15cm.

Inac kto by chcel vidiet foto, tak:
http://acoustic.wz.cz/1.JPG
http://acoustic.wz.cz/2.JPG
http://acoustic.wz.cz/3.JPG

//EDIT: Vidis ze som to urobil kvalitne, ked ani nerozoznas ze ci je to tapeta, alebo prave drevo...... :razz:
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

Jo jo vypadá to dobře, ale myslím že kdyby byla kvalitnější fotka tak bych to poznal!! :D ale jinak je to fakt hezké a ještě by mě zajímalo jak jsi tam lepit tu tapetu hlavně jak jsi dělal ty rohy!! :) tady jsou fotky té předělávky těch geniusu VALUE 5.1!!! Není to nic moc, ale hrajeto to protstě od 80 % lépe je to totální rozdíl!!!! :) sice to nehraje zase tak jako moje geniusy HT 5.1 ale už se to dá poslouchat!!! Na vzhled nekoukejte nikomu se to ještě nelíbilo!!! :( Ale na živo to vypadá fakt solidně!!!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Pekne! Inac otapetovat to mozes vzdy....... Ja som sa s tapetovanim sral najviac, ale da sa to v pohode....a k tym rohom tolko, ze pouzil som obycajnu samolepiacu tapetu, ale rohy dobre nedrzali, tak som tomu pomohol lepidlom pri krajoch....pomaha to, takto sa to neodlepuje.... Inac mozem s cistym svedomim prehlasit, ze basy ktore mi vznikaju pod tym stolom, prekonaju aj basy Geniusov HT 5.1 :twisted: Ale ak je to len tak uprostred miestnosti, tak samozrejme nie....... Ale rozdiel oproti originalu je neskutocny!!!!!
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

Tak já to teda rozhodně tapetovat nebudu, protože moje to není ať si s tím ten majitel dělá co chce!!! :) Ten rozdil si dokážu představit!! :) mám ten samý reprák tak počítám že za pár měsícu ten subwoofer taky udělám!! :D
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“