online Counter Strike a NAT router

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
johny128
Začátečník
Začátečník

online Counter Strike a NAT router

Příspěvek od johny128 »

ako nastavit nat router/hru aby bezalo aj online hratie?bavime sa o originalkach, steal, cs1.6 ....hra nabehne v poho, ale najde uz len zopar serverov a pri prihlasovani na server to vypise nejaku chybu spojenia..

vopred dik
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

jakou chybu spojení přesně? nevím co by se tam mělo spec. nastavovat, cs nic kromě portu na cs a steam nic nepotřebuje.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

neviem ti povedat uz presne aku chybu to pisalo, nieco ze nemoze nadviazat spojenie, alebo ze nemoze dokoncit autorizaciu, nieco take...tak ci onak, po odstraneni routera, prideleni verejnej ip isiel counter zase bez problemov, takze ta hlaska nebude podstatna, problem vznika v tom ze treba nastavit preposielanie portov alebo co..a podla keria si cs vybera porty od 27000 az kam sa mu zachce ak si dobre pametam :(

povedal by som ze zaujimavy je tento clanok, http://griffinrun.com/support/cmdline.shtml , ale na ziadnej inej stranke som nieco take nenasiel, tak neviem :( ...asi bude treba vyskusat, ale lepsie by bolo keby sa nasiel niekto kto ma takto CS a prezradil by nam svoje tajomstva :)) ...bo ak to cez ten router nepojde vobec tak mi ho kamos omlati o hlavu :-D
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

jestli ti nejede authorizace, mozna by to chtelo jeste jednou overit jake porty pouziva cs pro authorizaci, ta se pro vadi prez steam, ne pomoci cs a jeho portu, a steam pouziva porty kolem 1445.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“