Mam cfg. AMD A-XP 2500, 512 Ram, MB Asus A7N8X-Deluxe, VGA MSI GF4Ti 4200, 240Hdd a další blbosti .... a nějak se mi nedaří rozchodit TV výstup. Původně před reinstalací WXP (mám WXP PRO CZ SP1) mi TV out chodil .. divně .. ale chodil. Musel jsem jej zapínat pomocí Správce plochy od nV (TV tool mi ho dali asi jen horní 2/3 a po chvilce rozvibrovali obraz po celé TV) .. pak naskočil v 1024 barvy vše ok .. jen občas začal skákat .... jako u starých TV když jste nedoladili signál. Ale nyní ho nepustím ani omylem na TV.
Při bootu PC když mám zapnuto .. bios jede ok jak na monitoru tak na TV .. barvy frekvence .. ostrost super ... naběhnou wokna a konec. Zapnutí správcem plochy znamené ostrý stálý obraz na TV .. ale černobílý. Ať dělám co dělám jen ČB. V TV tool naskočí barevné pruhy .. krásně ostře ... ale signál ani omylem ... sice je barevný .. ale jen horní 2/3 obrazu spodní blik, popř vibruje celý obraz. To vše v reřimech 2 moniitoru, clone .. cokoli souším furt to samé
Nevíte někdo co s tím ? Nějaká rada ? DRV mám nejnovější, ale zkoušel jsem i starší a to samé
Docela mě štve koukat na filmy v PC když mám i zvuk napojen v AC3 do věže domácího kina.
pc: zkoušel jsem jak Sinch tak SV výstup.