Heroes of Might and Magic II, III, IV

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Heroes of Might and Magic II, III, IV

Příspěvek od ManchesterUnited »

Hrajete někdo tyto dvě hry? Já sem si dneska ráno po dlouhý době nainstaloval trojku a zase sem se pěkně bavil :-D

Jen by mě zajímalo jestli máte někdo zkušenosti se IV. Já sem to ještě nehrál a rád bych si to vyzkoušel. Tak prosím kdo má IV a hrál ji aby sem napsal nějaký postřehy....
Díky
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

trojku sem paril docela dost, ctyrku jsem videl jan na invexu, chtel jsem si ji koupit, ale nakonec na to nejak nebyl cas, takze nevim, ale vypadalo to dost dobre
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Ta stvorka je uplne spica. Ak ta chytili predosle diely tak ta chyti aj tento a nepusti. Ja som hral svojho casu moc dlho. Mozes tam mat v skupine samych hrdinou bez inej armadicky a ked su kvalitne vymakany tak ich proste nezastavy nic. Neviem ci to bolo uz aj v trojke.
Dalej je tu ovela vecsie mnozstvo artefaktov a questov....proste parada. Nevahaj a hraj.. 8-)
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

trojka je boží, čtyřka je šit - toť můj skromnej názor.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Oba díly jsou skvělý. :lol: Ale čtyřka mě možná bavila víc. :roll:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

3 supr 4 taky .) skoda ze uz nebude zadny pokracovani :sad: a vecna skoda 3DO protoze i MIGHT a MAGIC sou supr
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

vacatko píše:3 supr 4 taky .) skoda ze uz nebude zadny pokracovani :sad: a vecna skoda 3DO protoze i MIGHT a MAGIC sou supr
Jj, :(
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Ctverka mne prijde vic jednodussi..ne ze by bylo jedno s kym na koho utocis,ale ve starsich dilech byl vetsi duraz na promyselni tahu u boju.Tady je to vsechno takovy ryschlejsi.Ale je to dobra hra,to zas jo
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

vacatko píše:3 supr 4 taky .) skoda ze uz nebude zadny pokracovani :sad: a vecna skoda 3DO protoze i MIGHT a MAGIC sou supr
Moment....to akoze 3DO skoncilo alebo len fuzovalo? to akoze fuckt uz nebude Might and Magic? ktory je posledny? devina?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Fe3C píše:Moment....to akoze 3DO skoncilo alebo len fuzovalo? to akoze fuckt uz nebude Might and Magic? ktory je posledny? devina?
Co jsem četl, tak už žádný heroasy nebudou :old9: Firma se rozpadla.

btw. Pamatuji v jedničce na ty brutálně obrovský postavy na monitorui :lol:
Miro Klaun
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miro Klaun »

zombux píše:trojka je boží, čtyřka je šit - toť můj skromnej názor.
Presne tak, Trojka je super, prave vcera som si ju znova po dlhom case nainstaloval a nemozem odist ani na zachod :) .Stvorka sa mi nepacila, bolo to akesi ine...
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Podle mě je 4k nejlepší, protože tam muže člověk aktivně pracovat s hrdinama. Jinak vše při starym, tudíž super :wink:
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Hoy,no nemate nekdo dobrej typ na podobnou hru?Hirousky uz mam projety..tak bych rad neco podobnyho dobryho..Je neco?
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
M@rtin
Začátečník
Začátečník

3DO

Příspěvek od M@rtin »

3DO sice zkrachovali ale jejich prava na heroese koupili Ubisoft. Heroes 5 ma vyjit v roce 2005. Uz je par obrazku. Staci sledovat www.heroes.cz
Jinak ja mam rad vsecky dily. od Jednicky po ctyrku. To bylo vzdycky dohadu jestli je lepsi Cernej drak nebo Titan ;)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Mám Heroes3 complete CZ i Heroes 4 complete CZ a musim říci že 3 je daleko zábavnější a i po grafiský stránce se mi líbí víc :-) čtyřka je moc taková dětská :-) přeplácaný zvuky děsný a hudba ještě horší 3 sou dokonalý :-)

jo a nejlepší je stejně Archangel a Power Linch ;-)
M@rtin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od M@rtin »

jojo heroes 3 jsou vymakanejsi :)
uvidime co prinese 5.dil pristi rok 8)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jen aby to nebyla stejná tragédie jako 4 :-(

doufám že si vzaly ponaučení a udělají vylepšení 3 než předělání systému hry, ty souboje ve 4 sou nespravedlivý a nepřehledný. 3 jsou skvělý šachy kde přesně výš co se stane...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Digitaldoom píše:3 jsou skvělý šachy kde přesně výš co se stane...
a proto mám rád trojku a nesnáším čtyřku :-D
ignorelist: kremrole a dezoláti
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

priklanim se taky k 3ce 4ka mne uz zas tak moc neba
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jj hele ještě sem nikdy nepařil 3 po síti :-) na jednom PC hrajeme s kámošema často :-) probereme u toho hafo věcí :-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“