Half-Life 2 - pred vydáním
Moderátor: Baneshee
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Half-Life 2 - pred vydáním
Tak po tom, co sem zkouknul to obrovske 20timinutove video sem byl doslova nadsen......jestli bude takle vypadat, tak sem zvedavej, kolik hodin zase u toho stravim......
Nevite nekdo neco o hardwerovych pozadavcich??? Ja cetl, ze by hra mela bezet prakticky na cemkoliv.....ale pri pohledu na video se mi to zas tak nezda.
Co si o teto gamese myslite vy???
//Edit Sent - upraven nazev threadu
Nevite nekdo neco o hardwerovych pozadavcich??? Ja cetl, ze by hra mela bezet prakticky na cemkoliv.....ale pri pohledu na video se mi to zas tak nezda.
Co si o teto gamese myslite vy???
//Edit Sent - upraven nazev threadu
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- djyoyo
- Nováček

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- brm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Half-Life 2
Minule som toto tiež hľadal a našiel som nasledovné minimálne poziadavky: 700MHz CPU a DirectX 6Nidzo píše:Nevite nekdo neco o hardwerovych pozadavcich??? Ja cetl, ze by hra mela bezet prakticky na cemkoliv.....ale pri pohledu na video se mi to zas tak nezda.
Intel Core2Duo E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | ASUS MAXIMUS FORMULA | Corsair 4×1GB DDR2-800 TWIN2X 4-4-4-12 | ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M | 3x Western Digital WD6400AAKS 640GB 16MB 3Gb/s + Western Digital WD5001ASYB 500GB 16MB SATA 3Gb/s | Samsung 203D | MSI megaSKY 580 DVB-T | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731 | default | oc
icq je mŕtve, nech žije jabber
icq je mŕtve, nech žije jabber
- West ho
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Alespon, ze nam kluci z Valve "vydali" tu betaverziNidzo píše:Tak a mame ho odlozenej na duben 2004
Ze by nejaka nova marketingova strategie ? Nechce se mi verit, ze dva nejocekavanejsi tituly si nedokazou ochranit svoje betaverze o zdrojacich ani nemluve.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Wiruss
- Středně pokročilý

- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A uz se ta beta dostala do kolobehu??? Vzdyt Valve rikalo ze betu sice uloupil ale zatim na netu neni???Jiri Drak píše:Alespon, ze nam kluci z Valve "vydali" tu betaverziNidzo píše:Tak a mame ho odlozenej na duben 2004![]()
Ze by nejaka nova marketingova strategie ? Nechce se mi verit, ze dva nejocekavanejsi tituly si nedokazou ochranit svoje betaverze o zdrojacich ani nemluve.
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Nevim co a kdy Valve rikalo, ale vcera uz to bylo ke stazeni snad vsude, kde se takovyhle veci nachazi. Internet je v tomhle pekny svinstvo, protoze staci 2-3 dny a maj to doma 4 z 5 eskymakuNidzo píše:A uz se ta beta dostala do kolobehu??? Vzdyt Valve rikalo ze betu sice uloupil ale zatim na netu neni???
- j-i-n-d-r-a-
- Nováček

-
- Turok
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lemmy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Koudy
- Začátečník

No to je taky fakt. Ale na druhou stranu, pokud jim někdo šlohnul engine, tak je v jejich zájmu tu hru vydat co nejdřív, ne? A ne to odkládat na čert ví kdy.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- miho
- Čestný člen

-
Procpak? Graficky engine stejne nikdo jiny nepouzije a ikdyby to nekdo chtel "zamaskovat" tak drive nez za pul roku neudela pribeh/modely/mapy atd. Toto totiz zabere mnohem vice clovekohodin nez vyvoj engine.Koudy píše:No to je taky fakt. Ale na druhou stranu, pokud jim někdo šlohnul engine, tak je v jejich zájmu tu hru vydat co nejdřív, ne? A ne to odkládat na čert ví kdy.
Naopak sitovy subsystem je nutno prepsat. Kazdy takovy soft, u ktereho se nepocita, ze se zdrojaky dostanou na verejnost, ma v sobe hromady der. Hledat a lepit je je pracne a drahe takze se to nechava. Security by obsurity sice obecne nefunguje nicmene metody, ktere se pouzivaji, kdyz nejsou k dispozici zdrojaky jsou pracne a/nebo drahe (pomerne casto se uziva socialni inzenyrstvi s ucelem zdrojaky ziskat) a v pripade hry to asi nikomu nebude stat zato. Dale se pomoci zdrojaku objevi spousty zpusobu jak svindlovat.
A proc pisu prepsat a ne opravit? Smutna pravda je, ze napsat novy opet deravy kod je levnejsi nez spravit stary.
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Na X-Bit Labsse s tim moc neparou a tu BETU rovnou obenchmarkovali 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
týýjo, tak to je nářezJiri Drak píše:Na X-Bit Labsse s tim moc neparou a tu BETU rovnou obenchmarkovali
ty vysledky - takovou degradaci FXka jsem ani nečekal.... tomu rikam kdyz nekdo dostane "rozdilem třídy"
Dokonce R9600Pro dává 5900ce totalne na frak
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Koudy
- Začátečník

Tak to supeeeer. Pojede mi to plynule. Bezva. Už aby to byloSentenced píše:týýjo, tak to je nářezJiri Drak píše:Na X-Bit Labsse s tim moc neparou a tu BETU rovnou obenchmarkovali![]()
ty vysledky - takovou degradaci FXka jsem ani nečekal.... tomu rikam kdyz nekdo dostane "rozdilem třídy"![]()
Dokonce R9600Pro dává 5900ce totalne na frak
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
- pOOLa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to prohnal 3danalyze a zjistil jsem ze ve scene je tak 50tis polygonu naproti tomu Doom III ma cca 150tis tak v tom to je...
se nemuzem divit ze to bude chodit i na starsich grafikach jako je GeForce 2...
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Moje clanky na PCT