GF2 MX400 - problém s AGP modem
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Matias
- Začátečník

-
GF2 MX400 - problém s AGP modem
misto ahp4x agp2x, na desce je napsáno "warning only for agp pro" neco jsem o tom cet ale presto nevite co stim?? jestě tam je zmněna napětí jumperem 1,5 1,6 a 1,7v to sem radsi nezkousel, grafika je inno3d tornado g2mx40064mb 128bit. Tak pujde to na AGP4X?????
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je jenom na zkryté části slotu, ne? AGP Pro je vlastně rozšířený AGP slot. Někde je to tady ve FAQu. Jo a co je to za desku?
Jinak to napětí dej co nejvyšší, tyhle starý katy (GF2MX) neměli stabilizaci napájení pamětí a braly to přímo z desky= pomůže ti to při taktování. GPU má stabilizaci- z 3,3V to de na stabilizátor kterej z toho dělá 1,85-2V (v závislosti na výrobci)
Jinak to napětí dej co nejvyšší, tyhle starý katy (GF2MX) neměli stabilizaci napájení pamětí a braly to přímo z desky= pomůže ti to při taktování. GPU má stabilizaci- z 3,3V to de na stabilizátor kterej z toho dělá 1,85-2V (v závislosti na výrobci)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Matias
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

to záleží na grafice, některý to snesou některý ne. ale proč to zvyšovat? standartní napětí 1.5V v pohodě stačí i na nabušený grafiky, výkon ani stabilitu to nezmění.Matias píše:no deska je soltek sl75drv2-kt266a, ale fakt se nic nestane když zvednu to napětí agp na 1,7V?
ta grafika na AGP4x půjde, i když využije nejspíš jen AGP2x a to ještě s rezervou
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Matias
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

- Matias
- Začátečník

-
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ještě napiš jaký má takty, jak jde přetaktovat.
Pak se můžeš na ní učit voltage mod (stáhni si datasheet stabilizátoru a pak to půjde samo
)
Já si na to nachystal ST-Laba GF2 MX400 64MB (175/145@220/180) při vmem (od MB) 1.8V a jádro zatím na default (1,885V).
Akorát jsem omylem zničil stabilizátor a budu muset sehnat něco s podobnýma vlastnostma
(2V, 7A to jsou moje požadavky)
Jinak karta ani není poznat, že je od ST-Labu, protože jsem se na ní dost vyžil- pořádný pasívy pamětí, chladič z K6 233 (ztrátovej výkon cca 20W)+ z obustran nový tichý malý větráčky. Až opravím napájení, určitřě dám vědět kam jsem se dostal.
Doufám, źe jsem tě inspiroval
Pak se můžeš na ní učit voltage mod (stáhni si datasheet stabilizátoru a pak to půjde samo
Já si na to nachystal ST-Laba GF2 MX400 64MB (175/145@220/180) při vmem (od MB) 1.8V a jádro zatím na default (1,885V).
Akorát jsem omylem zničil stabilizátor a budu muset sehnat něco s podobnýma vlastnostma
Jinak karta ani není poznat, že je od ST-Labu, protože jsem se na ní dost vyžil- pořádný pasívy pamětí, chladič z K6 233 (ztrátovej výkon cca 20W)+ z obustran nový tichý malý větráčky. Až opravím napájení, určitřě dám vědět kam jsem se dostal.
Doufám, źe jsem tě inspiroval
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.