Problém s DVD/RW NEC ND-1300A - vyřešeno
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- 12345
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém s DVD/RW NEC ND-1300A - vyřešeno
Mám menší problém a pěkně me ser.!!! Nevím čím to muže být, ale někdy mi to pálí a někdy ne!! Většinou to nešlo když jsem palil na memorexy bez obalu potom jsem začal kupovat v obalu a palilo to v pohodě a teď už to nejde ani na ty v obalu!!
Jinak třeba na +RW to palí pořád a nikdy nebyl problém!! Nevíte čím to muže být?? Dík za každou radu!!! ..... v jinem PC jsem to zatím ještě nezkoušel, ale co nejdřív to udělám!!! Formátoval jsem, ale ani to nepomohlo!!! A pár jiných DVD jsem taky zkoušel a šlo to na málo které!!!
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- sid
- Začátečník

-
ohledně Memorexu- za svou dobu vypalování na tyto média jsem potkal myslím 3 typy adipu (mluvím o DVDR+) , tuhle výpalku jsem měl taky a jako první bych se u tebe podíval na verzi firmware-starší byly problémové a nemusejí některé média brát, případně nabídne jen 2x rychlost na 4x média. Taky napiš, jaké média jsi zkoušel, taky je možné, že ta výpalka umírá, nebo by možná pomohlo ji vyčistit. Jinak k těm memorexům, ze začátku si pamatuji , že to byly Ricoh a ty byly vynikající, pak byly a asi do teď jsou CMC a ještě jsou myslím jedny
- 12345
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- 12345
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- sid