instalace pasivniho chladice pameti

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

TomV píše:
Jack O'Neal píše: :stupid: :devil: Karta už jede 2 týdny a je řádně zahořována.
přetakt pamětí je 400@511 :razz:
A já jsem už pět let modelář, kterej dělá s lepidlama nejméně jednou týdně a v trochu kritičtějších podmínkách, než je lepení pasivů na GK... :-D Nicméně to, že ti to drží dobře ještě neznamená, že nemám pravdu... :wink: Já jen říkám, že kvalitní vteřiňák bude držet stejně a nebude po zahřátí zvětšovat mezeru mezi chladičem a čipem, což epoxid dělat bude (pozitivní tepelná roztažnost).
budiž....

//TomV : :)
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

diky za rady, ale jake vybrat reseni, abych to pak mohl demontovat??

este znovu diky, konecne mam case do kteryho muzu sahnout driv jsem mel vse zaplombovany, takze az ted zacinam sahat dovnitr :)
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Chaindler píše:diky za rady, ale jake vybrat reseni, abych to pak mohl demontovat??

este znovu diky, konecne mam case do kteryho muzu sahnout driv jsem mel vse zaplombovany, takze az ted zacinam sahat dovnitr :)
Na demontaz bude asi nejlepsi ta folie, proste to pak odlepis. Vterinak to bud muze drzet tak, ze uz s tim nehnes, nebo ti tam po odlepeni zustane vrstva...
Nekdo taky pouziva na pridelani pasivu na pameti jenom teplovodivou pastu, kdyz je hustsi a lepkava, kdyz ty pasivy nejsou moc tezky a moc se netrese s kompem, tak to ASI (nemam vlastni zkusenost) taky udrzi. :wink:
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

Sleepy.664 píše:
cruzz píše:Pro boha aproc to nevemes pres krouzky? Je to nejjednodusi a nejjistejsi 8)
Jakže to neveme? Metoda "vzít to přez kroužky" je mi neznámá, asi sem debil :oops: :roll:

Každopádně sem slyšel, že pokud sou chladiče z obou stran, dá se to "secvaknout" takovou tou železnou sponou, co se se s ní přidělává ubrus ke stolu, nebo kolíčkem na prádlo :roll:
Je to jednoduchy. Vemes krouzek na klice(jakej potrebujes prumer) a rozriznes ho. Z toho ti vzniknou 2 krouzky, ktery rozevres a nasdis na pivy. Ten krouzek bude ty pasivy tlacit k sobe, takze tam budou drzet uplne fest.
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

diky vsem, ted uz si je muzu jit v klidu koupit :)
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Hele kde seženu kus mědi či hliníku tak 80x80x10???
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“