Deska ECS K7VZA

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Montys
Nováček
Nováček

Deska ECS K7VZA

Příspěvek od Montys »

Mám desku ecs k7vza. Do poslední chvíle fungovala dobře. Jeden den jsem pc normálně vypnul a druhý den už nic. Když počítač zapnu ozve se několik krátkých zapípání s velmi kratkymi pauzami a pc se sam vypne. Standardne cpu amd athlon 1000. Zkiusel jsem menit cpu, ram, vga i zdroj. Neví někdo čím to může být??
Sabien22
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

K7VZA

Příspěvek od Sabien22 »

Vypni PC a přendej na 10 sec klemu "Clear CMOS". Pak jí vrať zpátky.Mělo by to být OK.
Montys
Nováček
Nováček

Re: K7VZA

Příspěvek od Montys »

Sabien22 píše:Vypni PC a přendej na 10 sec klemu "Clear CMOS". Pak jí vrať zpátky.Mělo by to být OK.
Tohle jsem zkousel jako prvni. Taky jiný zdroj,paměti a VGA. Nic nepomohlo.
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

Menil si nieco na tej doske pred tym ako sa toto stalo?
Ked nie tak to vidim na reklamaciu....vsak ECS...ani sa necudujem
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
xil-
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xil- »

Marian píše:Menil si nieco na tej doske pred tym ako sa toto stalo?
Ked nie tak to vidim na reklamaciu....vsak ECS...ani sa necudujem
Blba rada ale na desky ECS nic jineho asi nefunguje

RADA: Kup si desku od jinyho vyrobce, desky MSI jsou levne a docela i drzej, neni to sice nic super, ale jestli mas kompa na normalni veci a neparis DOOM III tak ti MSI staci
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

xil- píše:ale jestli mas kompa na normalni veci a neparis DOOM III tak ti MSI staci
To je nesmysl :P . Proč by nemohl mít kombinaci DOOM 3 a desku od MSI? :) Jak by řekl Š.Dodo - noproblemo :lol: :lol:
Peta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peta »

Souhlas se Shitem, desky od MSI s chipsetem nForce3 250Gb jsou náhodou velice dobrý, s řadou Delta s chipsetem KT600 je to trochu horší, ale pořád OK

PS: Jeden kámoš vzal svůjobyč, PATA disk a připích ho na desku ECS, ale nebyla tam už volná kšanda, tak ho dali místo CD/DVD-ROM, deska zapípala a šla na reklamaci :?

-vem to do servisu, už s tim nic neuděláš
xil-
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xil- »

Peta píše:Souhlas se Shitem, desky od MSI s chipsetem nForce3 250Gb jsou náhodou velice dobrý, s řadou Delta s chipsetem KT600 je to trochu horší, ale pořád OK

PS: Jeden kámoš vzal svůjobyč, PATA disk a připích ho na desku ECS, ale nebyla tam už volná kšanda, tak ho dali místo CD/DVD-ROM, deska zapípala a šla na reklamaci :?

-vem to do servisu, už s tim nic neuděláš
Ja ale nemyslel ze jsou spatny, myslel jsem tim, ze pro takovy hry by bylo lepsi poridit si desku treba od Asus, ktere jsou lepe zpracovane.
--------------------------------------------------------------------------------------CPU:AMD Duron 1300 MHz L1=128kB, L2=64kB - jádro Morgan,RAM:256 MB SDRAM, MB: MS-6738=KM2M Combo GPU: R9200SE 128MB/128bit VGA-DVI-SVIDEO, GPU/RAM 250/200 , SOUND: SB LIVE 5.1, HDD 2x20 GB 7200 rpm, 2 MB cache, MSI CD-RW 52x24x52, ATX 235W
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

xil- píše: desku treba od Asus, ktere jsou lepe zpracovane.
:stupid: Asus si může podat ruku s MSI ve zpracování i v parametrech a výkonech.... Mě osobně vyhovuje MSI víc než Asus :P A třeba Doom 3, když jsi to už nakousl, spoustíš třeba i na PC-chipu s dobrým CPU, GPU atd. na high i bez cukání.... podle mě :oops: . (Pokud to nehodláš taktovat a oželíš různý vychytávky :roll: ). To zpracování nehraje v tomto případě takovou roli. :wink:
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Náhodou, některý ECS se až moc povedly (K7S5A). Ale jinak no flame.
U ECS&PC-CHIPS platí, že pokud používáš solidní HW tak docela dobře slouží, ale běda tomu kdo tam narve ST-lab/ Manli a noname 300W zdroj kterej není ve skutečnosti ani 250W. :)
Kdo vyzkouší něco lepšího než ECS a spol tak se už vracet nebude.
Mě desky od MSI nikdy nezklamali (zatím),kromě výprodejových z RMA skladu.
Což se o ASUSU říct nedá.
Pokud při reklamaci tvoje ECS mít nebudou poptej se po KT6 ''deltě'' nebo ''V'' určitě neuděláš chybu i kdybys měl nějakou tu korunu doplácet. :wink:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
xil-
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xil- »

-HNY- píše:Náhodou, některý ECS se až moc povedly (K7S5A). Ale jinak no flame.
U ECS&PC-CHIPS platí, že pokud používáš solidní HW tak docela dobře slouží, ale běda tomu kdo tam narve ST-lab/ Manli a noname 300W zdroj kterej není ve skutečnosti ani 250W. :)
Kdo vyzkouší něco lepšího než ECS a spol tak se už vracet nebude.
Mě desky od MSI nikdy nezklamali (zatím),kromě výprodejových z RMA skladu.
Což se o ASUSU říct nedá.
Pokud při reklamaci tvoje ECS mít nebudou poptej se po KT6 ''deltě'' nebo ''V'' určitě neuděláš chybu i kdybys měl nějakou tu korunu doplácet. :wink:
Tohle tvrzeni mohu potvrdit, deska K7S5A se jim opravdu povedla, bez problemu mi cely rok behala dokud jsem PC trochu neomladil o nove komponenty
--------------------------------------------------------------------------------------
CPU:AMD Duron 1300 MHz L1=128kB, L2=64kB - jádro Morgan,RAM:256 MB SDRAM, MB: MS-6738=KM2M Combo GPU: R9200SE 128MB/128bit VGA-DVI-SVIDEO, GPU/RAM 250/200 , SOUND: SB LIVE 5.1, HDD 2x20 GB 7200 rpm, 2 MB cache, MSI CD-RW 52x24x52, ATX 235W
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“