VIA Hyperion 4in1 4.53 WHQL

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

VIA Hyperion 4in1 4.53 WHQL

Příspěvek od Shit »

prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Tak co? Zkoušel ste to někdo?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Jasně. Bez problémů, stejně jako jeho předchůdce.
..
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Tak sem to taky nainstaloval a no problemo...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

download nefachá, nemate jinej odkaz ?? jsem línej to hledat :oops:

edit:
tak jsem lenoru prekonal :lol:
http://www.viaarena.com/?PageID=403

Lemra píše:Jasně. Bez problémů, stejně jako jeho předchůdce.
Jinak je opravdu lepsi se tady zeptat, VIA je povestna tim, jak umí zku*vit ovladače, viz. nedavnej problem u verze tušim 4.50 nebo co to bylo + ztraty dat apod. srandy :lol:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Sentenced píše: VIA je povestna tim, jak umí zku*vit ovladače, viz. nedavnej problem u verze tušim 4.50
Nejenom pouze VIA... + NVidia, ATI, Creative.....je asi zbytečný to dál rozebírat :wink:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Shit píše:
Sentenced píše: VIA je povestna tim, jak umí zku*vit ovladače, viz. nedavnej problem u verze tušim 4.50
Nejenom pouze VIA... + NVidia, ATI, Creative.....je asi zbytečný to dál rozebírat :wink:
JJ, kazdymu se občas "povedou",akorat u ty VII jsou ty problemy častejsi a brutalnejsi (ztrata dat :) ) Ale od toho jsou tady fora, aby se človek zeptal nejakych dobrovolníků co uz doma novy ovladace otestovali :twisted:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Sentenced píše:akorat u ty VII jsou ty problemy častejsi a brutalnejsi (ztrata dat :) )
Skoro to vidím na zaujatost proti VIE :-D Asi tak... bylo to u verze 4.50 a pouze při kombinaci nějaký ATIny s nějakými Catalysty..mělo to přitom WHQL :lol: :evil:
Třeba tohle: Maličký problémek, pouze malilinký :) http://www.cdr.cz/a/5397/5 (to asi nebude od VII :wink: ) :lol: :roll: Takže trvám na svým, ty problémy má defakto každej.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Shit píše:
Sentenced píše:akorat u ty VII jsou ty problemy častejsi a brutalnejsi (ztrata dat :) )
Skoro to vidím na zaujatost proti VIE :-D Asi tak... bylo to u verze 4.50 a pouze při kombinaci nějaký ATIny s nějakými Catalysty..mělo to přitom WHQL :lol: :evil:
Třeba tohle: Maličký problémek, pouze malilinký :) http://www.cdr.cz/a/5397/5 (to asi nebude od VII :wink: ) :lol: :roll: Takže trvám na svým, ty problémy má defakto každej.
Ano más pravdu - nestydim se za to a VZDY to priznavam - JSEM zaujatej proti vie, protoze jsem s zadnyma chipsetama nemel tolik problemu jako s jejich :) Proste, kdyz se podivam zpet, na PC ktery mi prosly rukama, tak VIA mi nesedí a nezmenis na tom vubec nic :wink:

Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Sentenced píše:Ano más pravdu - nestydim se za to a VZDY to priznavam - JSEM zaujatej proti vie, protoze jsem s zadnyma chipsetama nemel tolik problemu jako s jejich :) Proste, kdyz se podivam zpet, na PC ktery mi prosly rukama, tak VIA mi nesedí a nezmenis na tom vubec nic :wink:
To se bude asi Wilik zlobit.. :lol: :lol: :lol: jinak samozřejmě gratuluji k funkci admina. :) :up: :worship:
†VeGaN†
Začátečník
Začátečník

VIA

Příspěvek od †VeGaN† »

Nikdy som nemal z VIA chipsetom problemiky, a mam ho aj teraz :)
PC: AMD Opteron 146(245x10),Zdroj TAGAN 530W, Apacer 2X512MB RAM PC-500, Asus RADEON X1900XT 512MB, ABIT KN8 ULTRA, SB X-FI, 19"LCD SAMSUNG 970P, DVDRW+/- Samsung 162L, 160GB MAXTOR SATAII, Creative I-Trigue 5600 5.1...
NOTEBOOK: UMAX- Pentium 4 2.8GHz, 1GB RAM, 40GB HDD, CDRW/DVD, ATI MOBILE 9700 128MB, 17" DISPLAY..
I Don't BUY DELL...I would like to wish Paul success against Dell Inc.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: VIA

Příspěvek od Shit »

†VeGaN† píše:Nikdy som nemal z VIA chipsetom problemiky, a mam ho aj teraz :)
Snad to chápu dobře (translation :lol: ) :? Problém? Napiš to sem :wink: Třeba na něco příjdeme :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Shit píše:
†VeGaN† píše:Nikdy som nemal z VIA chipsetom problemiky, a mam ho aj teraz :)
Snad to chápu dobře (translation :lol: ) :? Problém? Napiš to sem :wink: Třeba na něco příjdeme :)
translation: "nikdy jsem neměl s VIA chipsetem problémy, a mám ho i teď (=ten chipset :wink: )"
ignorelist: kremrole a dezoláti
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

zombux píše:
Shit píše:Snad to chápu dobře (translation :lol: ) :? Problém? Napiš to sem :wink: Třeba na něco příjdeme :)
translation: "nikdy jsem neměl s VIA chipsetem problémy, a mám ho i teď (=ten chipset :wink: )"
No já taky ne... :razz:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

zombux píše:translation: "nikdy jsem neměl s VIA chipsetem problémy, a mám ho i teď (=ten chipset :wink: )"
Thx :roll: Asi už blbnu :sad:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

otázka pro VIAře: mám doma starší desku s KT133A, zatim tam jedu na 4in1 4.38, někde jsem četl že jsou na tyhle desky nejlepší. takže - má cenu zkoušet na tom tyhle?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

zombux píše:otázka pro VIAře: mám doma starší desku s KT133A, zatim tam jedu na 4in1 4.38, někde jsem četl že jsou na tyhle desky nejlepší. takže - má cenu zkoušet na tom tyhle?
Podle mě je to zbytečný a defakto na nic. Ano, makat to bude, ale....Řada 4.5x je optimalizovaná pro KT600 a vejš. Více na http://www.viaarena.com/?PageID=403
Borg2of3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg2of3 »

Tak jsem si je tam minulej tyden dal.. (4,53) a zamrzal mi doom3... takze jsem tam vratil zpatky 4.51 a jede to vpohode bez zamrzu... asi jsem jedinej komu to blbne co? (ECS KT400)
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“