PLLSSS, nefunguje mi vetracek u MSI GF4Ti 4800, CO S TIM
Moderátor: morke
- Harry
- Nováček

-
DAL SEM TAM ZATIM POD GRAFIKU JINEJ ALE NEVIM.
PORADTE RYCHLE PLS
DAL SEM TAM ZATIM POD GRAFIKU JINEJ ALE NEVIM.
PORADTE RYCHLE PLS
- Shit
- Odborník PCT

Pokud je větrák kaput, existuje i jako náhr.díl - třeba http://www.tntrade.cz/shop/index.php3?I ... UBGROUP=31
- jaluvkap
- Začátečník

- Harry
- Nováček

-
- Shit
- Odborník PCT

- Boin
- Začátečník

-
Jestli ti jde o provizorní žešení na 3hodiny, tak tam dej 80mm větrák a ofukuj jí, nebo jestli nemáš ani ten, tak si dones vysavač zapni ho na plnej kotel a nějak to tam uchyťHarry píše:diky, no melo by to bejt jeste v zaruce a nikdy sem ho netaktoval a nic jinyho neprovadel tak snad. ale chtel sem se zeptat jestli vydrzi kdyz ho zapnu jen na 3hodinky jestli ho neotpalim.
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

přesun z nvidia do chlazení... mám doma jeden chladič na GF4Ti4200 jestli by ti pomohl, měl by sedět, akorát je to řvoun...
//edit: tak už ho nemám...
//edit: tak už ho nemám...
Naposledy upravil(a) zombux dne pon 13. zář 2004, 18:59, celkem upraveno 1 x.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Dwarfus
- Nováček

-
no mi se taky kdysi usmazil tak jsem zasel do bazaru vybral jsem si primerene velky pasiv. ten stary jsem urval ocistil jadro dal tam trochu pasty do rozku jsem kapnul sekundak a pritlacil poradne pasiv. pak jsem narovnal jednu zaslepku a na ni jsem prilepil 80ku vetron a tim ofukuju kartu tiche levne reseni a za deset minut muzes zase parit a chladit ti to bude lip a podstatne tiseji
Intel E8200, Gigabyte P35 DS4, 2*2048 DDR2 800, nVidia 8800GT, Samsung 500GB, Samsung 2232BW, Genius HT SW-5.1
- .::Richmond::.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja sem vzal 5cm vetrak, vystipal sem z nej vrtuli a nalepil oboustrannou izolepou na misto puvodni vrtule. bylo to hotovy za 10 min a navic mam monitoring otacek
u grafik je dobry casto promazavat vrtule, protoze jak sou na pasivu kterej se zahriva, tak se odparuje mazivo. vubec nejlepsi je dat na gpu poradnej pasiv...
u grafik je dobry casto promazavat vrtule, protoze jak sou na pasivu kterej se zahriva, tak se odparuje mazivo. vubec nejlepsi je dat na gpu poradnej pasiv...
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g