Ozvučení podkrovní místnosti 3x4m pudorys (5.1)

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ozvučení podkrovní místnosti 3x4m pudorys (5.1)

Příspěvek od Antonín Chromý »

Prosel jsem nekolik temat vztahujicim se k 5.1 repro, ale vetsinou je to tu genius home theater vs logitech. Mel jsem home theatry i ozaki b5mh050 ale casem sem oboje prodal. Ted hledam neco slusne hrajiciho 5.1 na ozvuceni moji podkrovni pracovnicky. Co byste mi doporucili, pripadne i jakym zpusobem to zaridit aby ten zkosenej strop prilis nerozbijel prostorovy dojem?
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Creative Gigaworks S750 ti musi stacit :razz:

//Edit: I ked je pravda ze je to 7.1, ale existuje aj 5.1 verzia....
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Cíle

Věř mi, že mé cíle jsou nižší - obvzláště co se finančních nákladů týče :wink: . Přemýšlím, že by třeba nové Creative Labs Inspire T5900 5.1 by mi mohly stacit. Ale i tak diky za reakci.
zdenekxy
Začátečník
Začátečník

Re: Cíle

Příspěvek od zdenekxy »

Antonín Chromý píše:Věř mi, že mé cíle jsou nižší - obvzláště co se finančních nákladů týče
Opravdu ? Jak jsi uvedl v předchozím příspěvku tak už si měl dvě repro soustavy. A kolik si jejich prodejem prodělal ? GigaWorks ti vydrží podstatně déle. Mám ho a je to opravdu skvělé řešení :) Nejsem tak bohatý abych si mohl dovolit levné věci :lol:
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Prodělal jsem

500 Kč dohromady, jestli tě to zajima :-D , nebylo to tak zly. Obe sem prodal dobre a vcelku hned pote, co jsem se k tomu odhodlal.

Je pro me dulezite, aby bylo mozne taky predni par + stredovy reproduktor prichytit na zed. U zadniho paru bych to taky uvital, ale nevim jak by bylo technicky mozne pravy zadni umistit na zkoseny strop podkrovni mistnosti - nejak mi tam nevyhazi tram :-(.

Jeste jsem nalezl take firmu Altec, ale moc se tu o ni u nas nemluvi a ja nasel na zahranicnich webech par vesmes pochvalnych recenzi. Creative klade duraz na basy a Atec ma basy o neco slabsi a proklenejsi zvuk - tudiz by mohl (v teto cenove kategorii) byt o neco vhodnejsi pro poslech hudby.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“