Blbne mi USB 2.0 prosim o radu ...
Moderátor: L4mka
- Vizi
- Začátečník

Blbne mi USB 2.0 prosim o radu ...
cus sem nedavno kupil tenhle Joystick Extreme Digital 3D a fungoval v poho ,ale před par dny sem koupil new disk nainstaloval znovu Win XP SP1 a ted tam nemužu ten joyak dostat
je přes USB a instaluje se tim zpusobem že se tam prvni da CD s ovladači a během te instalace to chce zastrčeni do USB .... .....problem je v tom že Win ho nenajdou i když je to USB ....zkoušel sem to u kamarada a v poho ho detekoval tak nev ...jestli ho mam reklamovat ale asi problem bude u me nev někdo co s tim prosím ??
- Shit
- Odborník PCT

Re: Blbne mi USB 2.0 prosim o radu ...
Je patch na MS "KB838989" , která je i v SP2 http://download.microsoft.com/download/ ... P2-CSY.exeVisitors píše:cus sem nedavno kupil tenhle Joystick Extreme Digital 3D a fungoval v poho ,ale před par dny sem koupil new disk nainstaloval znovu Win XP SP1 a ted tam nemužu ten joyak dostatje přes USB a instaluje se tim zpusobem že se tam prvni da CD s ovladači a během te instalace to chce zastrčeni do USB .... .....problem je v tom že Win ho nenajdou i když je to USB ....zkoušel sem to u kamarada a v poho ho detekoval tak nev ...jestli ho mam reklamovat ale asi problem bude u me nev někdo co s tim prosím ??
- Vizi
- Začátečník

- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Máš nainstalovanej ovladač na USB 2.0? Ten musíš doinstalovat zvlášť. Měl by být i na CD od desky.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- Shit
- Odborník PCT

- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No já jsem si to myslel, ale je každopádně potřeba ta oprava, jinak USB2.0 nepojedeShit píše:Ten je součástí už WXP SP1, ale je v SP2 oprava.Borg píše:Máš nainstalovanej ovladač na USB 2.0?
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- Vizi
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

Tak jsem se nad Vámi slitoval a našel jsem to sám
http://download.microsoft.com/download/ ... 86-CSY.exe . Má to 435kil. 
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nestaci vyhledat ovladac a jako zdroj zaskrtnout MS update na netu? Ja to na Win2k SP3 udelal, v adresari WinNT se objevil adresar USB2 a zdase, ze to jede.
; Copyright 2001
; Microsoft Corporation
; USB2.INF
; USB 2.0 Add-On Driver support
; For Windows 2000 and Windows XP
;
[Version]
signature="$Windows NT$"
Class=USB
...problem mam spis s tim, ze se mi obcas najak "ztraci" ovladac od Logitech QuickCam pro 3000
Uvidime, estli to bude pokracovat. Vzdycky staci dat vyhledat ten ovladac, jako by se znovu zaved a zas to jede... Hmmm, mozna je cas take na update ovladcu te kamerky
...po tech cca. 2 letech, ci co 
; Copyright 2001
; Microsoft Corporation
; USB2.INF
; USB 2.0 Add-On Driver support
; For Windows 2000 and Windows XP
;
[Version]
signature="$Windows NT$"
Class=USB
...problem mam spis s tim, ze se mi obcas najak "ztraci" ovladac od Logitech QuickCam pro 3000
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Vizi
- Začátečník

Shit píše:Tak jsem se nad Vámi slitoval a našel jsem to sámhttp://download.microsoft.com/download/ ... 86-CSY.exe . Má to 435kil.
tak sem to zkusil reklamovat a oni mi to v poho bez kecu vzali a dali mi novej s new ovladačama ...a hned na poprve jede takže byl vadnej USB kabel
jj