Dvojté připojení k internetu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dvojté připojení k internetu

Příspěvek od karf »

Napadla mě jedna věc: Mam 2 kompy - 1. s modemem 56k a 2. s ISDN64k. Oba jsou spojené síťí 100Mbs. (můj je ten první) Je možné nastavit sdílení připojení k internetu z 2. počítače a zároveň být k internetu připojen vlastním připojením? Když se připojím přes sdílené připojení 2. počítače, tak je možné vytočit i modem na 1. PC. Jak ale nastavit programu - prohlížeč, Outlook, WinMX... aby používal to či ono připojení?ˇ

Zajímá mě jen, jestli je to realizovatelné...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Snakeeyes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dvojté připojení k internetu

Příspěvek od Snakeeyes »

karf píše:Napadla mě jedna věc: Mam 2 kompy - 1. s modemem 56k a 2. s ISDN64k. Oba jsou spojené síťí 100Mbs. (můj je ten první) Je možné nastavit sdílení připojení k internetu z 2. počítače a zároveň být k internetu připojen vlastním připojením? Když se připojím přes sdílené připojení 2. počítače, tak je možné vytočit i modem na 1. PC. Jak ale nastavit programu - prohlížeč, Outlook, WinMX... aby používal to či ono připojení?ˇ

Zajímá mě jen, jestli je to realizovatelné...
Možnosť je z druhého PC spraviť PROXY server......a potom využívať práve ono PROXY ISDN pripojenie. Alebo si pustiť svoje pripojenie. Mám taký dojem, že v IE je voľba že ak nie je SIEŤ k dispozícii a tým pádom aj proxy server....vytočí sa klasické pripojenie tj. tvoje pripojenie tvojím modemom.

Dve pripojenia synchronne rozbehnúť by bolo problematické ak nie nemožné. Aspoň o takej možnosti neviem.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“