Jakej NB ... ACER 292LCi, FSC Amilo Pro V2000, nebo HPnx5000

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jakej NB ... ACER 292LCi, FSC Amilo Pro V2000, nebo HPnx5000

Příspěvek od Stanley »

Jakej doporučíte notebook? Máte nějaký zkušenosti?
Můj výběr je ACER 291LCi, FSC Amilo Pro V2000 a HP nx5000!

Na nový 3D hry určitě nebude, filmy tam určitě půjdou. A co nějaká ta strategie? Jinak jen na běžnou práci - net, úpravy fotek atd.

Chci lehkej (cca 3kg), žádnou cihlu (do 4cm tloušťka), 15", Infra, TV-Out, WiFi, CD-RW stačí.

Díky za každej komentář!
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

řadu 290 znám důvěrně, je to supr mašinka, ale má jednu velkou nevýhodu - Intel Extreme Graphics 2
takže se s tím moc nezahraješ a ten TV out je tragickej, jinak mu nemám co vytknout

HP nebrat, přijdou mi takový splácaný narychlo

ten FSC kousek neznám, ale jestli je v něm ATI Radeon, tak bych do něj šel spíš než do 290
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

pavel.minarik píše:řadu 290 znám důvěrně, je to supr mašinka, ale má jednu velkou nevýhodu - Intel Extreme Graphics 2
takže se s tím moc nezahraješ a ten TV out je tragickej, jinak mu nemám co vytknout

HP nebrat, přijdou mi takový splácaný narychlo

ten FSC kousek neznám, ale jestli je v něm ATI Radeon, tak bych do něj šel spíš než do 290
Tak ta 290ka má jak tak na to koukám už taky ATI mobility Radeon 9700. A to už by bylo o něčem, co říkáš? Co teď, když porovnáš FSC a ACERa???
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

290 má Radeona 9700? To se mi nějak nezdá! Teď čumím na jejich web a ejhle, je to tam, ale bacha, ne každá 290 jedině 292LCi nebo 292LMi. Tak v tom případě není co řešit a jdi do ní.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

pavel.minarik píše:290 má Radeona 9700? To se mi nějak nezdá! Teď čumím na jejich web a ejhle, je to tam, ale bacha, ne každá 290 jedině 292LCi nebo 292LMi. Tak v tom případě není co řešit a jdi do ní.
Fakt to tak je! Je to asi novinka! Už jsem si ho objednal. Tak jsem na něj zvědavej.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

pavel.minarik píše:290 má Radeona 9700? To se mi nějak nezdá! Teď čumím na jejich web a ejhle, je to tam, ale bacha, ne každá 290 jedině 292LCi nebo 292LMi. Tak v tom případě není co řešit a jdi do ní.
Je to tak...

Asi pred mesicem došlo v rade 292 ke zmenam a modely s Pentiem M (LCi, LMi) maji mobile 9700 :-) .. bohužel cena šla dost nahoru.

"oholenej" 292 ELCi na Celeronu M ma porad IEG2, ale to na beznou praci bohate stačí...
Ty co jsem prodaval byly v pohode, v ramci mozností :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Sentenced píše:
Je to tak...

Asi pred mesicem došlo v rade 292 ke zmenam a modely s Pentiem M (LCi, LMi) maji mobile 9700 :-) .. bohužel cena šla dost nahoru.

"oholenej" 292 ELCi na Celeronu M ma porad IEG2, ale to na beznou praci bohate stačí...
Ty co jsem prodaval byly v pohode, v ramci mozností :)
Já bych řekl, že ta cena je pořád docela rozumná. 292LCi čko, který má "jenom" vypalovačku na CDčka, tak stojí 39.000 (s DPH). Škoda, že má jenom 256 MB Ramky.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“