Ja uplne neskutecne, vypada to velmi slibne, hlavne to ze konecne jednou nesednu za volant a okamzite na nejlechci obtiznost suverene vyhraju prvni zavod....
Richard Burns Rally
Moderátor: Baneshee
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Richard Burns Rally
Tak co, jak se tesice na tuhle gamesu???
Ja uplne neskutecne, vypada to velmi slibne, hlavne to ze konecne jednou nesednu za volant a okamzite na nejlechci obtiznost suverene vyhraju prvni zavod....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Boin
- Začátečník

-
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak sem to hral a musim rict ze je to pekne tezke,bude to asi fakt chtit volant
grafika perfektni,jen to rizeni nezvyk,v colinovi sednu a vyhraju,tady sem sekl a byl sem rad ze sem jaks taks dojel do cile:)
a to se stratou cca 1minuty
a to se stratou cca 1minuty
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dohral sem skolu rally(docela obtizne) a pak se pustil do zavodu,bez volantu nebo alepon gamepadu to nema cenu 
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zatim me hra nesla pod 60 FPS na 1280*1024*high,graficky se me to zda byt lepsi nez CMR 05Nidzo píše:A jak je ta hra narocna? A grafika je aspon na urovni CMR4???
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak tedka sem se do toho nejak dostal a vyhral sem 2 erzety ze 2 sice na obtiznost ROKIE
ale i tak to da dobre zabrat!na klavesce se taky da hrat,ale chce to cvik a trpelivost ;D
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

V Colinovi čtyřce jsem docela dobrej..za klávesnici me nikdo neporazil
..tak se na fakt hoodne teším... 
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- theedge
- Začátečník

Heh pokud jsi byl dobrej v Colinovi tak na to zapomeň v Richard Burns Rally. CMR je totiž proti RBR směšná dětská arkáda. Ty hry prostě mezi sebou vůbec nejdou porovnat.prf.KuBA píše:V Colinovi čtyřce jsem docela dobrej..za klávesnici me nikdo neporazil..tak se na fakt hoodne teším...
RBR je proti Colinovi neskutečně reálný a řídit takovou WRC Imprezu na šotolině někde v lese není žádná sranda. Z klávesnice je to dost tězko hratelný ... nacvičit to jde, ale zážitek bude proti volantu minimální. Normální auto z klávesnice taky neuřídíš
Jinak HW náročnost je si myslím na takovou gamesu úměrná. Hraju to na mé sestavě 1280x1024 na High. FPS jede tak 40 - 75.
Hra má ale ještě pár bugů - když zapnu AA nebo AF tak se objevují chybky v obraze ... jako kdyby nepasovaly textury na silnici.
Doufám že na to brzo vyjde patch.
Naposledy upravil(a) theedge dne stř 8. zář 2004, 13:34, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já to budu mít tenhle čtvrtek a docela jsem na to zvědavej...Jak psali ostatní v CMR04 jsem mistr světa, ale o to víc mě RBR láká...Obvzlášť pokud se nastavování vozu projeví v závodě!
OT: Nejvíc mě štve, že neudělají na PC Grand Turrismo 3, 4 atd...Nejvíc mě na tom baví ta modifikovatelnost aut, která se v závodě okamžitě projeví...A jsou to taky docela těžké závody...alespoň o víkendu mám možnost zapařit u fotříka na PS2...KONEC OT!
OT: Nejvíc mě štve, že neudělají na PC Grand Turrismo 3, 4 atd...Nejvíc mě na tom baví ta modifikovatelnost aut, která se v závodě okamžitě projeví...A jsou to taky docela těžké závody...alespoň o víkendu mám možnost zapařit u fotříka na PS2...KONEC OT!
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

JJ, Colin je lehkej a není...plno kámošů ho nehraje kvůly "obtížnosti"..prostě to není jako dvojka -> sedneš -> jedeš...chce to cvik..ale jestli je RBR opravdu tak vyvedená simulace tak to je jenom dobře...Roxyman píše:Já to budu mít tenhle čtvrtek a docela jsem na to zvědavej...Jak psali ostatní v CMR04 jsem mistr světa, ale o to víc mě RBR láká...Obvzlášť pokud se nastavování vozu projeví v závodě!
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- theedge
- Začátečník

jj budeš sám koukat jak dobrá a reálná simulace to je. Fakt uřídit to auto který má 300 koní tam není sranda. Alespoň mne to nadchlo natolik, že jsem kvůli tomu koupil volant, což se žádné dřívější gamese nepovedloprf.KuBA píše:...chce to cvik..ale jestli je RBR opravdu tak vyvedená simulace tak to je jenom dobře...
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak už to mám, ale mám zároveň i problém...hra mi sama od sebe co chvíli padá
...nevíte čím by to mohlo být?
Ad obtížnost : hraju rally školu a předchvílí jsem dojel tu první část...je to těžký jako sv*ň...samozřejmě hraju na klávesnici a to je opravdu dílo...no volant kvůli tomu kupovat nebudu, ale možná by stál za úvahu...
Ad obtížnost : hraju rally školu a předchvílí jsem dojel tu první část...je to těžký jako sv*ň...samozřejmě hraju na klávesnici a to je opravdu dílo...no volant kvůli tomu kupovat nebudu, ale možná by stál za úvahu...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me to taky pada do windows na non OC cpu,a kdyz mam OC cpu tak absotulni zatuhy.Roxyman píše:Tak už to mám, ale mám zároveň i problém...hra mi sama od sebe co chvíli padá...nevíte čím by to mohlo být?
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
aha, tak to je peklo...nevím jestli to dělá OC procáku, ale už asi vím čím to bylo...neb už mi to nepadámr_sheen píše:me to taky pada do windows na non OC cpu,a kdyz mam OC cpu tak absotulni zatuhy.
Vypnul jsem triplle buffering a je to zatím v pohodě..(podotýkám zatím, jak to bude dál ukáže čas).
No zkoušel jsem šampionát a je to děs běs
První série závodů jsem zkončil na 9tém místě
Ale už se mi to dostává do ruky...chce to cvik a pevný nervy...
V druhý sérii jsem už byl čtvrtej...hodím sem nějaký časy...
HOKKAIDO RALLY :
42:46:84 (4. místo) - klávesnice!
Napište jak jste na tom vy...plus jaké ovládání používáte...je jasné že Ti co vlastní volantík, budou mít zřejmě lepší časy
//EDIT : Ještě bych chtěl dodat, že to CMR04 strčí do kapsy levou zadní. Grafika je srovnatelná, možná se mi i líbí víc než v CMR04....chování auta je naprosto super a zvuky jakbysmet
//EDIT2 : Co mě dostalo, byl jeden závod v Hokkaidu, kdy při dosti velkém poškození vypověděly službu brzdy
- jaluvkap
- Začátečník

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no ja na klavesce vyhravam co se da!!!Roxyman píše:aha, tak to je peklo...nevím jestli to dělá OC procáku, ale už asi vím čím to bylo...neb už mi to nepadámr_sheen píše:me to taky pada do windows na non OC cpu,a kdyz mam OC cpu tak absotulni zatuhy..
Vypnul jsem triplle buffering a je to zatím v pohodě..(podotýkám zatím, jak to bude dál ukáže čas).
No zkoušel jsem šampionát a je to děs běs.....
První série závodů jsem zkončil na 9tém místě...
HOKKAIDO RALLY :
Napište jak jste na tom vy...plus jaké ovládání používáte...je jasné že Ti co vlastní volantík, budou mít zřejmě lepší časy
//EDIT : Ještě bych chtěl dodat, že to CMR04 strčí do kapsy levou zadní. Grafika je srovnatelná, možná se mi i líbí víc než v CMR04....chování auta je naprosto super a zvuky jakbysmet. CMR04 je proti tomu hra pro děti..
//EDIT2 : Co mě dostalo, byl jeden závod v Hokkaidu, kdy při dosti velkém poškození vypověděly službu brzdy, super sebevražedná jízda....v cíli jsem musel zastavit o tu ohrádku jak tam seděj ty dva páni co zapisujou časy
...mno už dám pokoj, ale je to nářez
doporučuju.
asi mam cvik,hodnekrat sem dohral coliny:)
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Jak jsem řekl, v Colinovi jsem PRFmr_sheen píše:no ja na klavesce vyhravam co se da!!!Roxyman píše: aha, tak to je peklo...nevím jestli to dělá OC procáku, ale už asi vím čím to bylo...neb už mi to nepadá.
No zkoušel jsem šampionát a je to děs běs.....
První série závodů jsem zkončil na 9tém místě...
HOKKAIDO RALLY :
//EDIT : Ještě bych chtěl dodat, že to CMR04 strčí do kapsy levou zadní. Grafika je srovnatelná, možná se mi i líbí víc než v CMR04....chování auta je naprosto super a zvuky jakbysmet. CMR04 je proti tomu hra pro děti..
//EDIT2 : Co mě dostalo, byl jeden závod v Hokkaidu, kdy při dosti velkém poškození vypověděly službu brzdy, super sebevražedná jízda....v cíli jsem musel zastavit o tu ohrádku jak tam seděj ty dva páni co zapisujou časy
...mno už dám pokoj, ale je to nářez
doporučuju.
asi mam cvik,hodnekrat sem dohral coliny:)