Potíže s AMD 2200+
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Wiruss
- Středně pokročilý
Potíže s AMD 2200+
Tak dneska jsem byl u známé, že jí nějak nejde poč. tak jsem se šel na to podívat a vůbec nanabýhal, tak jsem ho otevřel zkontroloval zapojení a ejhle naběhl jenže s taktem 1500+, jel dál normálně jenže enormně nestabilně (Pokud dobře počítám jel na 13,5*100). Když jsem chtěl takt trochu srovnat (ať pomocí multiplikátoru či FPS) tak se poč ihned po restartu sekl a neělo s ním dělat nic jiného než zresetovat CMOS... Docela by mě zajímalo co s tím...
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Wiruss
- Středně pokročilý
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý
-
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
Ale tak pokud je chladič nasazen správně tak doléhat musí...stejně bych neřekl že chladič tohle může ovlivnit...-HNY- píše:Jak to (ne)funguje v záklaní konfiguraci, zkus to pustit na stole a zkuntoluj jak dolíhá chladič na CPU
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Těba Cooler Mastery mají spony s nevyrovnyným tlakem a na určitou část jádra deláhají víc a nad druhou visí v prostoruprf.KuBA píše:Ale tak pokud je chladič nasazen správně tak doléhat musí...stejně bych neřekl že chladič tohle může ovlivnit...-HNY- píše:Jak to (ne)funguje v záklaní konfiguraci, zkus to pustit na stole a zkuntoluj jak dolíhá chladič na CPU
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- trodas
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
...a tim to zcela jiste bude. Holt se chladic "nadlehcil" a kus prociku nechadi a nebohy procesor tak nezvlada ani default frekvence - se mu ani nedivim...
Pokud pre-usazeni chladice nepomuze, tak zdroj. Moc prachu - prehriva se a nezvlada.
Dve typicke veci, co se nebohym pocitadlum stavaj docela casto...
Pokud pre-usazeni chladice nepomuze, tak zdroj. Moc prachu - prehriva se a nezvlada.
Dve typicke veci, co se nebohym pocitadlum stavaj docela casto...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway