//Trinom: 31. 12. 07 - Nastaveno jako důležité.
Dík. Btw, jakej kabel vepředu ?Stoobi píše:Notak to nevypadá špatně...máš to pěkně řešený...ale chtělo by to možná jinak vymyslet ten kabel vepředu, ale jinak...
A určitě by tam vypadal líp ten modrej displej..viz já...![]()
Nemusí být, záleží na nastavení kontrastu. Já mám nastavený vysoký kontrast, kdy při pohledu přímo na displej jsou matice trochu vidět, ale jelikož na to koukám většinou zezhora (komp pod stolem), tak to vidím normálně bez matic (právě proto mám ten vysoký kontrast). Kdybych to měl na stole, tak kontrast snížím.Dr Meduza píše:Nektery z mobilu maj radic![]()
Me se na textovim nelibi ze tam sou videt ty jednotlivy matice opro pismenka
To dneska bohužel nejde. Starší AT desky měly paralelní port na headeru na desce, odkud šel kabelem na konektor v záslepce - tzn. pokud bys měl třeba router založenej na PC s AT deskou, tak bys to mohl napojit zevnitř. Ale dnešní ATX desky mají paralelní port vyvedenej jenom natvrdo přes konektor. To víš, že bych to taky radši zapojil zevnitř a netahal to venkem, nicméně si myslím, že se mi ta koncovka tam zezadu podařila udělat s poměrně přijatelným vzhledem...Chaindler píše:nevite jak udelat aby pripojeni displeje bylo uvnitr?? preci jen tahnout kablik pres case ven do konektoru mi neprijde moc esteticke
diky
register píše:vypada to dobre jenom ten kabel by snesl rozdelat na jednotlive zily a pretahnout ho burizkou nebo pouzit rovnou kabel kulatej