Tiché chlazení pro Baron 2,6 netaktovaný
Moderátor: morke
- mouty
- Nováček

-
Tiché chlazení pro Baron 2,6 netaktovaný
Momentálně používám Chladič WhisperRock IV socket A/370 - SPA04B4, ale nedá se u toho pořádně spát. Chtěl bych se zeptat jestli existuje ještě něco tiššího než je tohle. Díval jsem se na Arktic chladiče ale nevím jestli by to mělo smysl kupovat. Chtěl bych poradit co nejtižší chlazení pro tento tip procesoru... 
- funus
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- mouty
- Nováček

-
Vodníka bych tam dal, jenže se bojím toho, že pak spalím pc z kondenzované vody (jak se to stalo kámošovi). Na nový pc nemám.
Větráky v bedně mam 4, ale hlučí mě právě jen ten na CPU. ..
Jak se redukujou ty otáčky tomu Whisperrocku? S tím zkušenost nemám.. Porad dík..
Bednu mám MiddleTower Ropla WHISPER (se 4ma větráčkama), zdroj Fortron, Tichou grafiku MSI 5900xt, jediný co mě hlučí je ten posranej chladič.
Větráky v bedně mam 4, ale hlučí mě právě jen ten na CPU. ..
Jak se redukujou ty otáčky tomu Whisperrocku? S tím zkušenost nemám.. Porad dík..
Bednu mám MiddleTower Ropla WHISPER (se 4ma větráčkama), zdroj Fortron, Tichou grafiku MSI 5900xt, jediný co mě hlučí je ten posranej chladič.
- zombux
- Odborník PCT

- mouty
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

- mouty
- Nováček

-
Tak ho asi koupim. Ještě jedna asi hloupá otázka.. Je psáno ve specifikaci že je na Athlony a Durony.. Mám baron - v tom není velkej rozdíl co?
Kdybych chtěl vodníka http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=20117 a zainvestoval bych do tohoto fakt to neni slyšet? Potřeboval bych to odzkoušet přecejenom 4000 je dost. Kdybych věděl že to bude potom neslyšné tak bych to okamžitě koupil. Ten zvuk v souboru mě moc nepřesvědčil že to nebude slyšet. Má s tím někdo skušenost?
Jo a ještě kolik může mít stupnu CPU aby jelo ještě normálně - Ted mám nějakých 47 C. Někde sem četl že ještě v klidu valí při 67C Je to pravda ?
Kdybych chtěl vodníka http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=20117 a zainvestoval bych do tohoto fakt to neni slyšet? Potřeboval bych to odzkoušet přecejenom 4000 je dost. Kdybych věděl že to bude potom neslyšné tak bych to okamžitě koupil. Ten zvuk v souboru mě moc nepřesvědčil že to nebude slyšet. Má s tím někdo skušenost?
Jo a ještě kolik může mít stupnu CPU aby jelo ještě normálně - Ted mám nějakých 47 C. Někde sem četl že ještě v klidu valí při 67C Je to pravda ?
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Barton je Athlon.mouty píše:Tak ho asi koupim. Ještě jedna asi hloupá otázka.. Je psáno ve specifikaci že je na Athlony a Durony.. Mám baron - v tom není velkej rozdíl co?
Jinak, na tu plečku od Spiru zapomeň, to rozhodně nebude tichý...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- mouty
- Nováček

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to nepotáhneš přes lednici, tak ti tam žádná voda nezkondenzuje. Ono to není zas tak studený, jako to vypadá...mouty píše:Fajn, za kolik mě ho sestavíš aby mě to kvuli kondenzované vodě nevyhořelo ????Dr Meduza píše:Jestli vodnika tak sestavit z dilu (vykonejsi a tisi)
muj stal: blok CPU - 300Topeni ze zigula a vetrak 1000 no a pak uz jenom cerpadlo mam naky ponorny cena tak 300
The problem has been eaten.

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- mouty
- Nováček

-
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Naky navody sou i na PCTuningu
Staci ti na to : Blok (CPU, pripadne dalsi ), Vymenik (na chlazeni vody cim vetsi tim lepsi), cerpadlo (staci levny ponorny) no a nadobku na vodu
Pak uz to jenom propojis hadickama pockas az vyprchaj bublinky a das si to do jaky polohu chces, prodelat to na procesor je vetsinou jednodusi nez nasadit chladic
Staci ti na to : Blok (CPU, pripadne dalsi ), Vymenik (na chlazeni vody cim vetsi tim lepsi), cerpadlo (staci levny ponorny) no a nadobku na vodu
Pak uz to jenom propojis hadickama pockas az vyprchaj bublinky a das si to do jaky polohu chces, prodelat to na procesor je vetsinou jednodusi nez nasadit chladic
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce