Problém s DVD/RW TEAC DV-W58G
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- mimo
- Začátečník

-
Problém s DVD/RW TEAC DV-W58G
Mam problemy s touto napalkou, vacsinu medii mi neberie plnu rychlost ale da pomalsie, vacsinou na 2.4 x a dost casto mi medium vypluje, ze chyba pri napalovani... skusal som aj novy firmware, ale nepomaha to...
- YohanN
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- mimo
- Začátečník

-
Mam Duron 1400 512MB SDRAM maticna doska ECS K7S5A 80GB HDD Western DIgital graf.karta GeForce 4 MX440 64MB napalka TEAC DV-W58G
Palim momentalne na memorexy a najnovsie mam dalsie problemy s citanim, doteraz to bolo s napalovanim, po napaleni dvd filmu, ten sa da pozriet na pocitaci, ale nejde pozriet na stolovom prehravaci, seka ho a to napalujem 2x rychlostou
neviem co mam skontrolovat a pozriet...
Palim momentalne na memorexy a najnovsie mam dalsie problemy s citanim, doteraz to bolo s napalovanim, po napaleni dvd filmu, ten sa da pozriet na pocitaci, ale nejde pozriet na stolovom prehravaci, seka ho a to napalujem 2x rychlostou
neviem co mam skontrolovat a pozriet...
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- mimo
- Začátečník

-
to je sice pekne pouzit verbatimy, ale najvacsia sranda na tom je, ze dotyeraz mi najprv v pohode napalovalo na hocico, traxdata, medianca, princo, fortis, potom mi prestalo brat tieto media v urcenej maximalnej rychlosti, dokonca mi vacsinu prestalo uplne brat, potom som testoval rozne media, memorexy mi bralo v danej rychlosti a pokial som napalil film, tak v poriadku isiel na stolovom prehravaci a teraz zrazu uz neide...neviem cim to moze byt...Bathory píše:Zkus Verbatimy.
- Lucifer
- Začátečník

jednak muze jit o vadnou mechaniku, druhak pokud ne rozhodne se vyplati flash noveho firmware. Taky mi neslo u teto mechaniky palit na nektere media rychelji nez 2x, po flashi bere vse jak ma (a na 4x Verbatimy pali celkem ochotne i 8x
)
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- mimo
- Začátečník

-
- Lucifer
- Začátečník

Prave tlacitko na "tento pocitac", - vlastnosti - hardware - spravce zarizeni a najdes to u patricneho IDE kanalu... 
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Správce zařízení, řadiče IDE/Atapi, primární/sekundární kanál, vlastnosti ...mimo píše:bohuzial mi to neide ani po upgrade firmware na H4S3 co je posledny, takze bude asi inde chyba... neviete kde zistim UDMA na napalku? ci je zapnute alebo nie? mam XPcka...
Ještě k těm Verbatimům. Ani média jedné značky nejsou vyráběné jedním výrobcem. Když něco nejde, tak postupně zkouším jednu věc za druhou, dokud nenarazím na chybu. Logicky zkouším od té nejjednodušší možnosti, než přeinstalovávat OS, nebo flashovat firmware začnu u médií ...
Bathory
- mimo
- Začátečník

-
diky za rady, co sa tyka skusania, uz som mal aj preinstalovany OS nepomohlo, falshol som firmware, stale rovnako, a tie media, je divne ked niektore napalujete v pohode a zrazu ich neberie alebo hadze nizsie rychlosti a je to random, raz idu tie, inokedy ine, este aj v rovnakom baleni z 10 mi pat povolilo napalovat 2.4x a 5 4x ???
//Bathory: Že by opravdu ty média?
//Bathory: Že by opravdu ty média?