Morrowind, rady, tipy, triky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:to ICE:

Ano ... pozoruju na sobe, ze se to zhorsuje :)

Ted jedna otazka ke hre: Skily kouzleni se zvysuji i s neuspesnymi pokusy?
nene.. skilly se zlepsuji jen uspesnymi pokusy....

jestli to chces ocheatovat, tak si nech udelat kouzlo za jednu jednotku many a pak kouzli nekde v rohu... chci rict zasekni mys... ale je to nuda :lol:
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Ne. Cheatovat to nebudu, tim tu hru nechci kazit :)
maryn
Nováček
Nováček

Příspěvek od maryn »

Geo22 píše:
Takze doporucuju si podezrele predmety davat nekam na hromadku. Ja jsem si jako zakladnu vybral Mages guild v balmore, pac tam maj teleport a dos casto sesem clovek vraci. No a muzu rict ze byste to tam ted nepoznali. Chudaci NPC nemaji uz kam slapnout :lol:
hehe, to mi připomíná pomateny duchodce jak vybíraj popelnice a pak to tahaj domu do činžáku a sousedi si pak stěžujou, že mají plné chodby odpadků :))))

GangStarr rulez!
AMD Duron 1600 Applebred @ 10x200, 1.5V | Arctic Cooling Copper Silent 2M | MSI KT6V-LSR | Transcend 512MB DDR SDRAM 400MHz @ CAS 2.5 | Sapphire ATI R9200 64MB | Seagate Barracuda IV 60GB | LG DVD-RAM GSA 4120 + SONY DVD-ROM DDU 1621 | Case-hnusná-jaxviñha
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

maryn píše:
Geo22 píše:
Takze doporucuju si podezrele predmety davat nekam na hromadku. Ja jsem si jako zakladnu vybral Mages guild v balmore, pac tam maj teleport a dos casto sesem clovek vraci. No a muzu rict ze byste to tam ted nepoznali. Chudaci NPC nemaji uz kam slapnout :lol:
hehe, to mi připomíná pomateny duchodce jak vybíraj popelnice a pak to tahaj domu do činžáku a sousedi si pak stěžujou, že mají plné chodby odpadků :))))
no a :-D já si taky nanosil všechno možný do svý pevnustky (ted nemůžu nic najít :) ) dokonce jsem byl takovej úchyl že jsem všude bral svíčky a dával si je na hradby v noci to vypadá celkem dobře :oops:
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ja mam uplne brutalni skladiste ve svych domech... jedno v bloodmoonu a jedno ve svym redoranim dome na pevnine :)
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

No tak to jsem jeste Morrowindi nedochudce, ja porad vsechno taham s sebou. I kdyz mě napadlo, ze bych se mohl ubytovat v baraku Ralena Hlaalo v Balmore (toho jak ho zabili) .. pekny, velky barak :)

Spis mam ale pekny zmatek v kouzlech ... kouzla co umim, svitky, napoje,amulety, prsteny .. mam v tom pekny hokej :oops:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:Spis mam ale pekny zmatek v kouzlech ... kouzla co umim, svitky, napoje,amulety, prsteny .. mam v tom pekny hokej :oops:
to ma taky a nelepsi se to :))))
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

ICE píše:
Pop píše:Spis mam ale pekny zmatek v kouzlech ... kouzla co umim, svitky, napoje,amulety, prsteny .. mam v tom pekny hokej :oops:
to ma taky a nelepsi se to :))))
Tos me moc nepotesil, ty takovy zkuseny Morrowindista :)

Navic ted jsem ve fazi, kdy hodne kouzlim ... long blade mam kolem 62, sekeru taky, takze jsem se zameril na magii ... pravda hodne to vyhanim trainingem ... alchymii na 41 jsem dostal jenom u treneru :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:
ICE píše: to ma taky a nelepsi se to :))))
Tos me moc nepotesil, ty takovy zkuseny Morrowindista :)

Navic ted jsem ve fazi, kdy hodne kouzlim ... long blade mam kolem 62, sekeru taky, takze jsem se zameril na magii ... pravda hodne to vyhanim trainingem ... alchymii na 41 jsem dostal jenom u treneru :)
mno, resim to tak, ze to co nepotrebuju ma bud creeper, (jenze uz me prestal bavit) nebo mi lezi doma. Kouzla mam uplne vsechny, ale udelal jsem si vlastni obdoby tech co potrebuju nejcastejc a lahvicek s sebou nosim jen par :), amulety bezne nosim asi 2 nebo 3... proste toho nosim dost malo :))
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

ICE píše: mno, resim to tak, ze to co nepotrebuju ma bud creeper, (jenze uz me prestal bavit) nebo mi lezi doma. Kouzla mam uplne vsechny, ale udelal jsem si vlastni obdoby tech co potrebuju nejcastejc a lahvicek s sebou nosim jen par :), amulety bezne nosim asi 2 nebo 3... proste toho nosim dost malo :))
Promin, ale co/kdo je "creeper"?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:
ICE píše: mno, resim to tak, ze to co nepotrebuju ma bud creeper, (jenze uz me prestal bavit) nebo mi lezi doma. Kouzla mam uplne vsechny, ale udelal jsem si vlastni obdoby tech co potrebuju nejcastejc a lahvicek s sebou nosim jen par :), amulety bezne nosim asi 2 nebo 3... proste toho nosim dost malo :))
Promin, ale co/kdo je "creeper"?
ve meste Caldera v Ghorak Manor dli s nekolika orky velice bohaty a inteligentni Creeper.Je to Scamp co ma spoustu lovacku :) a kazdy den se mu obnovuji... tzn 5000 denne a vykupuje za full love :) a to se vyplati :)
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Tak byl oficialne ohlasen Elder Scrolls IV: Oblivion ... ale pocitam, ze nez vyjde, tak jeste stejne nebudu mit dohrany ani Morrowind ... natoz tak Tribunal a Bloodmoon :)
maryn
Nováček
Nováček

Příspěvek od maryn »

R2D2 píše:
maryn píše: hehe, to mi připomíná pomateny duchodce jak vybíraj popelnice a pak to tahaj domu do činžáku a sousedi si pak stěžujou, že mají plné chodby odpadků :))))
no a :-D já si taky nanosil všechno možný do svý pevnustky (ted nemůžu nic najít :) ) dokonce jsem byl takovej úchyl že jsem všude bral svíčky a dával si je na hradby v noci to vypadá celkem dobře :oops:

ty svíčky musím vyzkoušet :)

já odkladiště řeším tak, že v Caldeře v Ghorak Manor všechno prodávámm Creeperovi (teda jen to, co nepotřebuju a má to nějakou cenu, nebo je to "zváštní") a za utržené peníze se trénuju ve skillech :D

GangStarr rulez!
AMD Duron 1600 Applebred @ 10x200, 1.5V | Arctic Cooling Copper Silent 2M | MSI KT6V-LSR | Transcend 512MB DDR SDRAM 400MHz @ CAS 2.5 | Sapphire ATI R9200 64MB | Seagate Barracuda IV 60GB | LG DVD-RAM GSA 4120 + SONY DVD-ROM DDU 1621 | Case-hnusná-jaxviñha
benaja
Začátečník
Začátečník

Divoké klikanie :)

Příspěvek od benaja »

Mám s Morrowind pár problémov. Hra mi s češtinou padá. Tak raz za hodinku. Viac ma ale hnevá, že keď spustím hru (s češtinou), tak mi to oznámi, že objekt zo súboru neviem akého chýba a či má byť použitý objekt z druhého súboru. To by bolo v pohode, ale tých objektov je tam asi milión a tak musím také 3-4 minúty divoko klikať na YES. Dosť otravné... Neviem, či ste sa už s týmto problémom stretli, ale ak áno, tak mi skúste pomôcť. Vďaka...
ATHLON 64 3200+, MB ASUS K8N4-E DELUXE, 2 GB RAM , ASUS 1950XTX 512MB, IBM HITACHI 250 GB 8 mb cache 7200 ot., WD 80 gb 7200 ot., WD 40 gb 7200 ot., OS XP
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Divoké klikanie :)

Příspěvek od ICE »

benaja píše:Mám s Morrowind pár problémov. Hra mi s češtinou padá. Tak raz za hodinku. Viac ma ale hnevá, že keď spustím hru (s češtinou), tak mi to oznámi, že objekt zo súboru neviem akého chýba a či má byť použitý objekt z druhého súboru. To by bolo v pohode, ale tých objektov je tam asi milión a tak musím také 3-4 minúty divoko klikať na YES. Dosť otravné... Neviem, či ste sa už s týmto problémom stretli, ale ak áno, tak mi skúste pomôcť. Vďaka...
otevri ten dany plugin v tvym TES editoru a uloz to... melo by to prestat :)
Ricardo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ricardo »

Neví náhodou někdo, kde se dá sehnat čeština do Morrowindu?
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Ricardo píše:Neví náhodou někdo, kde se dá sehnat čeština do Morrowindu?
legalne ti ji doda playman, pokud sis u nej koupil original, nebo kdyz si koupis bloodmoon nebo tribunal... napis na playmana :)
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Tento quest me opravdu zmohl :))) :

Je to doprovod chlapka (jmeno jsem radsi zapomnel :evil: ), co stoji kousek jizne pred Maar Ganem a chce doprovodit do Koal Cave u Gnisis. Jezismarja tech 150 zlatek za ty nervy teda nestalo! Nekolikrat po ceste se zasekl, bezel do skaly , zapadl za sutr ... auuuu. No a plavat s nim to bylo martyrium...jak jsem mu nestal u hlavy, tak furt plaval dozadu, dokola ... a to vykladal, ze do te Koal Cave specha.. blb jeden :(

No priznam se, ze jsem si to v jednom miste sejvnul a pak ho v zurivosti zapichl ... no ale pak jsem vychladl a loadnul to :))

Doprovod uz nikdy vice...obzvlast na tak dlouhou streku.

Se mne trochu ulevilo :oops:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:Tento quest me opravdu zmohl :))) :

Je to doprovod chlapka (jmeno jsem radsi zapomnel :evil: ), co stoji kousek jizne pred Maar Ganem a chce doprovodit do Koal Cave u Gnisis. Jezismarja tech 150 zlatek za ty nervy teda nestalo! Nekolikrat po ceste se zasekl, bezel do skaly , zapadl za sutr ... auuuu. No a plavat s nim to bylo martyrium...jak jsem mu nestal u hlavy, tak furt plaval dozadu, dokola ... a to vykladal, ze do te Koal Cave specha.. blb jeden :(

No priznam se, ze jsem si to v jednom miste sejvnul a pak ho v zurivosti zapichl ... no ale pak jsem vychladl a loadnul to :))

Doprovod uz nikdy vice...obzvlast na tak dlouhou streku.

Se mne trochu ulevilo :oops:
to je normalni...

mel si videt me vcera u mechwarriora IV mercenaries v misi, ve ktere jsem mel eskortovat naky konvoj limuzin... Suverene pristanu s dalsima 3 pomocnikama v nejtezsich (taky nejpomalejsich) botech, suverene natukam svy F4 a F3 (prikaz pro vsechny ze skupiny 1 aby se zformovali a priblizili se, tedy aby me nasledovali) a vyjdu... vsude na radaru spousta zpratelenych modrych puntiku a tak si jdu, strilim, a nejdnou koukam a stale stilim sam... rakety dosly... naboje v gausove pusce na 16/32... Proskenuju mapu a koukam ze ti mi pitomci stoji na stale stejnem miste na zacatku... normalne bych se pro ne mozna vratil, jenze konvoj neceka :) Kdyz uz ani na 10 prikaz neposlechli, tak jsem to nakop a tu skupinku 4 otrapu v tezkych mechach co stileli na letiste jsem rozcupoval i sam :))))))

jinak...v morrowindu si ty NPC musis trosku navadet a vodit... ;) A vodicich ukolu je bohuzel docela dost :) Kdyz jde o plavani... zakouzli na nej vodni chuzi... (musis si to nechat udelat na target, zakladni je na self :))
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

ICE píše: Kdyz jde o plavani... zakouzli na nej vodni chuzi... (musis si to nechat udelat na target, zakladni je na self :))
To me taky napadlo ... teda me napadlo, jestli kdybych na neho zakouzlil nejaky Levitate (ktery bohuzel jako spell nemam, vyrabim si lektvray :) ), tak jestli by za mnou letel.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“