Jaké čerpadlo
Moderátor: morke
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Jaké čerpadlo
Předem děkuji za odpovědi.Chci se zeptat,kde bych mohl sehnat nějaké čerpadlo pro vodní chlazení (NE EHEIMa).Měl sem compacta 600,ale ten nebyl zas moc vodotěsnej...Něco tak do 700-900Kč.Díky moc 
- zombux
- Odborník PCT

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Me spis zaujalo to "ne Eheima...", cemuz nerozumim
Eheimy maji reputaci 100% stabilniho, spolehliveho a dobreho cerpadla, sam mam 1048 a 1250 a musim to potvrdit. Jine bych asi ani nikdy nechtel, co te vede k tomu, ze nechces Eheima?
Snad ne cena! Spolehlivost a dlouhovekost ti tu vyssi cenu zaplati nekolikanasobne, ver mi!
Eheimy maji reputaci 100% stabilniho, spolehliveho a dobreho cerpadla, sam mam 1048 a 1250 a musim to potvrdit. Jine bych asi ani nikdy nechtel, co te vede k tomu, ze nechces Eheima?
Snad ne cena! Spolehlivost a dlouhovekost ti tu vyssi cenu zaplati nekolikanasobne, ver mi!
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- potooczech
- Nováček

-
čerpadla
Eheimy se daj objednat na stránkách www.aquacool.cz . Jsou sice dražší, ale vyplatí se to. Sám jsem měl čerpadlo od hydoru za 700, ale asi po půl roce používání začalo vybrovat a dělat vcelku slušnej kravál.