R9200 vypíná monitor

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Effa
Začátečník
Začátečník

R9200 vypíná monitor

Příspěvek od Effa »

Je to radeon9200, jedná se o to, že při hraní např. Mafie nebo nějakých her najednou vypne monitor, hra běží dál, a na když ho zapnu manuálně, tak to napíše no signal input. A to mám vyplej tv out i výstup na druhej monitor. Poradíte? Díky. Jo a kdyžtak jako pro laika, s grafikama fakt nemám co dočinění :-)

//Jája - upraven název
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Máš pořádně zasunutý a přišroubovaný konektor? (:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Skus len tak pre istotu popisat celu zostavu ......., clovek nikdi nevie kde je chyba zakopana a tak sa to moze hodit.... :wink:
( doska, cpu, ram, system....., ake pouzivas ovladace...... atd... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

todle jsem nekde cetl ... udajne je to chyba driveru, akorat ATI to neni schopna opravit
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

No tak sestava je P-2,6 intel HT, radeon 9200 grafika, sata disky, zvukovka Delta 44, no a pak cd-romy atd, ale mě to přijde fakt jako závada na grafice, kámoš řikal něco o to, abych si nastavil původní nastavení v biosu, ale zaprvé nevim jak na to, a za druhý se bojim toho aby se nestalo něco špatnýho
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Effa píše:No tak sestava je P-2,6 intel HT, radeon 9200 grafika, sata disky, zvukovka Delta 44, no a pak cd-romy atd, ale mě to přijde fakt jako závada na grafice, kámoš řikal něco o to, abych si nastavil původní nastavení v biosu, ale zaprvé nevim jak na to, a za druhý se bojim toho aby se nestalo něco špatnýho
Jaký používáš ovladače na grafiku? zkus nainstalovat nejnovější.
jestli máš něco přetaktovaného tak to dej zpátky na default frekvence.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

Takze ... jak rikam o tomhle problemu se vi ... vice informaci muzes najit tady :
http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33752579 popr. http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=60373
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

jejda jejda já ne moc gut engliš, přeloží mi to někdo, alespoň vo co jako de? díky moc
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

:shock: :shock: :shock: proboha co tohle má bejt? o problému se ví a bude se řešit... tohle je docela zběsilost, očividně na to nepomáhá nic. zdaleka to není jen záležitost pár zoufalců, ale problémy má hodně lidí. tak tohle mě dostalo :cry:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

hmmm tak to je gut :-( tak až něco bude, tak dejte pls vědět :-) když si na to vzpomenete (jinak to tu budu průběžně pročítat)
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

vetsinou pomuze navrat ke starym catalystum ... tusim 3.7 (asi)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jaluvkap píše:vetsinou pomuze navrat ke starym catalystum ... tusim 3.7 (asi)
to by odpovídalo...
3.8
3.9
CoD hotfix
3.10
4.1
4.2
4.3
4.4

ffs.
ale co nové grafiky? :sad:
ignorelist: kremrole a dezoláti
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

zombux píše:
jaluvkap píše:vetsinou pomuze navrat ke starym catalystum ... tusim 3.7 (asi)
to by odpovídalo...
3.8
3.9
CoD hotfix
3.10
4.1
4.2
4.3
4.4

ffs.
ale co nové grafiky? :sad:
ja mam treba 9600xt a 4.8 catalysty a nic takoveho se mi nedeje ... a co jsem cetl, tak za to muze texturovani pres AGP, takze by teoreticky mozna stacilo todle zakazat, ale fakt nevim kde a jak ... anebo zkusit jine drivery cipsetu, to je taky moznost, to by mohl nekdo otestovat, komu to dela
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

ty vado to sem si dal, naistaloval sem catalysta 3.7. a po restartu po naběhnutí do woken , restart znova, pak opět, a až přes nouzovej zpátky k novýmu driveru :-(
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

a odinstalovals predtim ty nove, zejo? jinak zkus jeste drivercleaner a pak az nove(stare) drivery
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

nee ja sem je dal přepsat
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

ty jo, asi se vyprdnu na hry :-(
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

Effa píše:nee ja sem je dal přepsat
hmm ... tak to se ani nejak nedivim ... odinstaluj je-restart-vycisti drive cleanerem-restart-nainstaluj 3.7 a melo by to jet
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

mám odinstalovat oba, primární i sekundární? nebo v programech - radeon omega drivers-uninstal všeho i utilit?
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

Effa píše:mám odinstalovat oba, primární i sekundární? nebo v programech - radeon omega drivers-uninstal všeho i utilit?
uplne vsechno,co se tyka ATI ovladacu pres "pridat/odebrat programy"
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“