DOS driver MB ASUS A7V600 integrovana 3COM 1Gb
Moderátor: Don
- kumace
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Potrebujem robit zalohu cez Norton GHOST PC-Notebook. Na notebook sietovku Realtek 8139 100Mb/s v pohode funguje DOS driver ktory som nasiel v zozname no na integrovanu sietovku 3COM na doske ASUS A7V600 to nechce ist. Aj som stiahol ovladac zo stranky asus pre DOS no nebere ho pri BOOTe. V GHOSTE sa da aj nieco nastavit pre ten driver manualne. Skusal som hocico no nevim jak to sprevadzkovat.
Dik
Dik
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

vezmes disketu, kterou mas z ghosta, do adresare NET na ni nakopiruj soubor s ovladacem (ma priponu dos)
... v souboru protocol.ini uprav
[MS$CARD]
DRIVERNAME=jmenodriverubezpripony$
... v souboru system.ini uprav
[NETWORK DRIVERS]
NETCARD=jmenodriveruspriponou
a je to, muzes bootovat
... v souboru protocol.ini uprav
[MS$CARD]
DRIVERNAME=jmenodriverubezpripony$
... v souboru system.ini uprav
[NETWORK DRIVERS]
NETCARD=jmenodriveruspriponou
a je to, muzes bootovat
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jasné, tak tím můj nápad padá, to že nelze vytvořit zálohový soubor na stejný oddíl je docela logické
já doporučuju rozdělovat i notebook, rozhodně se to vyplatí!
to dony: ještě by mě zajímalo, jak je možný zálohovat na sdílený prostředek třeba Windows 2000 z jiné mašiny z DOSu? jak se to dostane přes ty práva? vůbec tomu nerozumím
já doporučuju rozdělovat i notebook, rozhodně se to vyplatí!
to dony: ještě by mě zajímalo, jak je možný zálohovat na sdílený prostředek třeba Windows 2000 z jiné mašiny z DOSu? jak se to dostane přes ty práva? vůbec tomu nerozumím
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- kumace
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak podla postupu nastavenia DOS driveru v Ghoste som to uz spustil v DOSE bez chyb no zas nemozem naviazat sietove spojenie cez oba spustene Ghosty v DOS rezime. Nastavil som staticky IP adresy na obydvoch ine no nevedia sa najst. Nemam radsej dat DHCP pridelovanie adries? V tom Ghoste sa nastavuje 1PC ako master a druhy ako slave. Slave sa spusti a caka na mastera. Do mastera sa napise IP druheho PC a tak by malo dojst ku spojeniu len to sa akosi nekona a vyhlasi chybu ze neda sa spojit. ????
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

funguje to normální autentizací (jak do domény, tak na standalone PC/Server), zadá se tam účet a heslo (buď automaticky, nebo ho musíš ťukat) a sdílení se pak připojuje normálně přes "net use"...pavel.minarik píše:to dony: ještě by mě zajímalo, jak je možný zálohovat na sdílený prostředek třeba Windows 2000 z jiné mašiny z DOSu? jak se to dostane přes ty práva? vůbec tomu nerozumím
Teď tu disketu nemám po ruce a ty ini soubory si z paměti fakt nepamatuju, ale návod můžu dodat, pokud bude zájem...
//pavel.minarik: takhle mi to stačí, díky
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod...