TV karta a SerialATA Disky

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Rumcajs
Nováček
Nováček

TV karta a SerialATA Disky

Příspěvek od Rumcajs »

Zdravím, jen jsem se chtěl zeptat, zda už někdo používáte Serial ATA rozhraní na připojení pevného disku a zároveň vlastníte i TV kartu? Nedělá to nějaké problémy při nahrávání videa?
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Žádný problém jsem nezpozoroval. Jaký problém máš konkrétně na mysli?
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Te TV karte bude nejspis uplne ukradeny, jestli mas v PC SATA nebo PATA disk.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Rumcajs
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rumcajs »

dar, o mých problémech s TV kartou se podrobně rozepisuji zde:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=170156#170156

Narazil jsem na velké problémy při nahrávání z neúplně nainstalované TV karty které vyústily až v občasné ztráty dat na disku NTFS. Proto mě zajímalo, jaké jsou zkušenosti ostatních a jestli ovladače karty při nahrávání nekolidují s ovladači SerialATA disku

Jakou používáte kartu Vy, kterým to chodí?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Rumcajs píše:dar, o mých problémech s TV kartou se podrobně rozepisuji zde:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=170156#170156

Narazil jsem na velké problémy při nahrávání z neúplně nainstalované TV karty které vyústily až v občasné ztráty dat na disku NTFS. Proto mě zajímalo, jaké jsou zkušenosti ostatních a jestli ovladače karty při nahrávání nekolidují s ovladači SerialATA disku

Jakou používáte kartu Vy, kterým to chodí?
Měl jsem TVkartu jak na PATA tak na SATA discích včetně kombinace jeden SATA a druhej PATA a v pohodě vždy. Dokonce v kombinaci FAT32 a NTFS používáno v dual bootu Me a XP. V linuxu taky pohoda samozřejmě i se SATA.
Jedinej problém na kterej jsem narazil byl tem že v ME byla TV karta v konfliktu s satelitní kartou.Stačilo jednu z nich zakázat a pohoda :)
V XP je provozuju obojí.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“