TV a Ati 9600PRO?

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

TV a Ati 9600PRO?

Příspěvek od Wiruss »

Chtel bych se zeptat, kde bych k propojení techto veci nasel nejakou dokumentaci.... Diky moc...
PS: Pokud mi to nekdo chce vysvetli tady vubec proti tomu neprotestuji :twisted:
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

no já jsem prostě propojil video in vstup ma TV s video out na kartě pomocí dodávaného kabelu, pokud máš nejenom catalisty ovladače ale i příslušenství..(si případně nainstaluj), tak tam máš nastavení TV, bud jako prodloužení screenu, nabo jako klonování screenu...
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Mno ja nemam na televizi tenhle vstup a nejakou redukci jsem nenasel :sad:
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Pokud má tvoje TV jen antenní vstup potřebuješ tedy tzv "modulátor". Dá se běžne koupit v elektro (HAMA), nebo byl dodáván k různým TV hrám, videokamerám a podobně. Do modulátoru přivedeš signál z GK na konektor cinch a z něj pak běžnou účastnickou šnůrou do anteního vstupu TV.
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Super diky... Pak má jeste takový divný svorky... U druhy telky mam do jich zapojene video, tak nic? :old3:
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Myslíš podlouhlý 21 pólový konektor se jménem SCART? 8-)
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

JJ to bude asi ono uz jsem se tam dlouho nedíval :-)
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

V tom případě nepotřebuješ modulátor (ta televize není až taková vykopávka :) ), ale pouze redukci z cinch na SCART v nejjednodušším případě. Na R9600 použiješ redukci od karty na cinch konektor (to je ten kolíkový s mezikružím okolo - jako od CD, kazeťáku a podobně) a pak buď kabel na jednom konci tento cinch a na druhém SCART (opět HAMA za 50-100kč), nebo kabel cinch-cinch a redukční SCART (bývá u videokamer, jinak HAMA).

Doufám, že jsem to napsal dostatečne lidsky... :-D
Alternativu S-video propojení vypouštím.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Charlie Breaker píše:V tom případě nepotřebuješ modulátor (ta televize není až taková vykopávka :) ), ale pouze redukci z cinch na SCART v nejjednodušším případě. Na R9600 použiješ redukci od karty na cinch konektor (to je ten kolíkový s mezikružím okolo - jako od CD, kazeťáku a podobně) a pak buď kabel na jednom konci tento cinch a na druhém SCART (opět HAMA za 50-100kč), nebo kabel cinch-cinch a redukční SCART (bývá u videokamer, jinak HAMA).

Doufám, že jsem to napsal dostatečne lidsky... :-D
Alternativu S-video propojení vypouštím.
Jj napsal dokonce to i chapu :-)

Prej vykopavka je pul roku stara :razz:

Jinak nevadi tomu kdyz to bude tak 5-7m dlouhej kabel? :roll:
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Kabel do cca. 10m je v pohodě i víc pokud je slušně stíněnej, když budeš mít štěstí tak koupíš 5-ti metrový, jinak ti ho určitě nějakej kamarád s pájkou a znalostma udělá na míru.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Charlie Breaker píše:Kabel do cca. 10m je v pohodě i víc pokud je slušně stíněnej, když budeš mít štěstí tak koupíš 5-ti metrový, jinak ti ho určitě nějakej kamarád s pájkou a znalostma udělá na míru.
Tatínek je muj kamarad... :twisted: Jen potrebuji poradne zjisti co je to za kablík a je to 8) Stejen to propojeni chci delat kvuli rodicum aby se mohli divat na filmy... :razz:
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Mě tatínek zase vždy říká když on potřebuje pomoct: "Potřebuju silnýho a blbýho a ty seš jedinej široko daleko" a já na to: "Však jsem po tatínkovi"...

Pokud máš tu redukci do TV-Outu Radeona (takový žlutý váleček :) ) tak pak je to fakt brnkačka.

P.S. Jak to máš vymyšlený se zvukem pokud máš TV 7 metrů od kompu? To potáhneš taky kablem do TV, nebo nějakýho zesilovače?
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Charlie Breaker píše:Mě tatínek zase vždy říká když on potřebuje pomoct: "Potřebuju silnýho a blbýho a ty seš jedinej široko daleko" a já na to: "Však jsem po tatínkovi"...

Pokud máš tu redukci do TV-Outu Radeona (takový žlutý váleček :) ) tak pak je to fakt brnkačka.

P.S. Jak to máš vymyšlený se zvukem pokud máš TV 7 metrů od kompu? To potáhneš taky kablem do TV, nebo nějakýho zesilovače?
Abych pravdu rekl, tak o to jsem se jen zajimal jat to asi pujde... Nejdrive jsem chtel vyresit obraz... Pokud mas nejakej nápad budu za nej vdecnej :wink:

Jinak opravdu ten zluty valecek mam 8-)
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Pokud povedeš i zvuk do TV (a ne do nějakého zesilovače a pod.) můžeš to vést jedním kabelem do televizního Scartu. U počítače budeš mít na jednom kabelu (vícežílovém) konektor do TV-Out a konektor do zvukovky.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=1238

//edit by paja: venujte se radeji otazkam JAK POMOC a ne moderatorum s tvrdym chlebem!
otazky do SZ!
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“