Nemohu odinstalovat
- PhaNtom_CZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nemohu odinstalovat
Za žádnou cenu nemohu odinstalovat jednu hru. Po příkazu uninstal se nic nestalo tak sem program smáznul.Ale po nějakém čase když sem chtěl program znovu nainstalovat tak my tam autoplay hodil místo instal , uninstal a to se pořád opakuje.Prosím vás chci hru opět hrát a nechci přeinstalovat wini co mám dělat díky.
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
- zombux
- Odborník PCT
- promecon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- PhaNtom_CZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý
- Návštěvník
-
No, ja byt tebou tak to udelam asi takhle:
Start -> spustit -> regedit -> vyhledej stronghold -> smaz to co je v praem sloupci -> a zase hledej stronghold -> smaz ... -> dokud ti nic nenajde
Ale jen na vlastni nebezpeci -> to aby jsi na me pak neschvaloval ze jsi musel reinstall winy.
Pozn. U bootu a map do CS jsem to mel v pridat, odebrat programy i pres promazany registry!
Start -> spustit -> regedit -> vyhledej stronghold -> smaz to co je v praem sloupci -> a zase hledej stronghold -> smaz ... -> dokud ti nic nenajde
Ale jen na vlastni nebezpeci -> to aby jsi na me pak neschvaloval ze jsi musel reinstall winy.
Pozn. U bootu a map do CS jsem to mel v pridat, odebrat programy i pres promazany registry!
- Lemra
- Čestný člen
Vesměs souhlas.@llb_in píše:No, ja byt tebou tak to udelam asi takhle:
BTW: Seznam přidat/odebrat programy upravíš v klíči HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall + restart
- PhaNtom_CZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Lemra píše:Vesměs souhlas.@llb_in píše:No, ja byt tebou tak to udelam asi takhle:
BTW: Seznam přidat/odebrat programy upravíš v klíči HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall + restart
Díky všem hlavně Lemrovi fakt my to moc pomohlo a nemusím přeinstalovat widle jupíí.
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD