Textový LCD displej
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Luke_chiptuning
- Začátečník

no já nevím, dělat ze zapojení LPT displeje takovou vědu, jsou horší věci, ale zas když to někomu pomůže 
každopádně hned po kouknutí na fotky jsem chtěl napsat, že ta samolepka AMD je tam jak pěst na volí oko, fakt úlet
- zvlášť vzhledem k tomu case.
jinak fajn
//edit by TomV : Ta samolepka tam už dávno není, to byl jen (nepovedený) pokus...
každopádně hned po kouknutí na fotky jsem chtěl napsat, že ta samolepka AMD je tam jak pěst na volí oko, fakt úlet
jinak fajn
//edit by TomV : Ta samolepka tam už dávno není, to byl jen (nepovedený) pokus...
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no me to urcite pomuzeno já nevím, dělat ze zapojení LPT displeje takovou vědu, jsou horší věci, ale zas když to někomu pomůže Smile
no mam samozrejme gameport, ale myslel jsem, ze kdyz uz bastlim ext. verzi, ze by pak sla zapojit i k notebookuProc chces delat napajeni z USB? Nemas snad nigde jinde zadny volny napajeni? Confused
MOzna by se to cely utahlo na paralelni port
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Napájení z USB by šlo, ale jen do 500mA...Chaindler píše:no me to urcite pomuzeno já nevím, dělat ze zapojení LPT displeje takovou vědu, jsou horší věci, ale zas když to někomu pomůže Smile
no mam samozrejme gameport, ale myslel jsem, ze kdyz uz bastlim ext. verzi, ze by pak sla zapojit i k notebookuProc chces delat napajeni z USB? Nemas snad nigde jinde zadny volny napajeni? Confused
MOzna by se to cely utahlo na paralelni port
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
20*4 mi bere 150 mA ... a pochubuji že budeš mít u noťase větší... (samozřejmě s podsvícením, displej samotný bere desítky mA)
2 TomV: včera jsem skočil do GM a za dvě hoďky to mám hotový ... prostě pohoda... třeba ten vizuální analyzér v jaLCDs je suuuper!
(ostatní soft. jsou taky dobrý, ale po pochopení principu jaLCDs je best + až budu mít pevné připojení k netu, tak je tam dalších x možností!)
Teď uvažuju do čeho to zabudovat... asi do nějaký krabičky s víčkem z plexi... třeba do obalu od ramy
2 TomV: včera jsem skočil do GM a za dvě hoďky to mám hotový ... prostě pohoda... třeba ten vizuální analyzér v jaLCDs je suuuper!
(ostatní soft. jsou taky dobrý, ale po pochopení principu jaLCDs je best + až budu mít pevné připojení k netu, tak je tam dalších x možností!)
Teď uvažuju do čeho to zabudovat... asi do nějaký krabičky s víčkem z plexi... třeba do obalu od ramy
Francie ... sladká Francie
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kuceraj
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
x
Je někde ten návod jak to přesně zapojit. Vím, že někde na netu bude, ale máte nějakej, kterej už je prověřenej ???
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: x
Jak zapojit co ?kuceraj píše:Je někde ten návod jak to přesně zapojit. Vím, že někde na netu bude, ale máte nějakej, kterej už je prověřenej ???
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- kuceraj
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: x
No nikdy jsem nic podobného nezkoušel. Ale čistě teoreticky bych to udělal tak, že bych vzal display (zřejmě má nějaké vývody) naletoval bych na něj kablik z LPTcka + udělal vývod z 5V molexu do displaye a potom to jenom zapojil a nainstaloval obslužný soft. Je to tak správně ???TomV píše:Jak zapojit co ?kuceraj píše:Je někde ten návod jak to přesně zapojit. Vím, že někde na netu bude, ale máte nějakej, kterej už je prověřenej ???
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kuceraj
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo to je přesně to co jsem hledal ... Já vim taky jsem si to mohl najít sám !!!
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Medved.design
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Výměna
Nechcete někdo vyměnit display 2x40 (mám) za 4x20 (potřebuji)? 
AMD athlon 2800+ ,1024MB DDR ,Abit GeForce 5700 FX 128 MB ,HDD 200 + 80 GB SATA, DVD-RW, CD-RW
- caesarko
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Konektor USB je cislovany s prava do lava pri pohlade na konektor z vrchuChaindler píše:poradte tedy jak udelat napajeni pres USB
diky
kde pin 1 je vpravo , a jejich obsadenie je
pin 1> 5V
2> Data -
3> Data +
4> Zem(GND)
Takze si to zapoj medzi 1 a 4
AMD Barton 2500+ , 1.8GHz zatial ,MSI KT6V + 512 DDR 400, MSI FX 5200 128MB DDR ,HDD WD 80GB, 40GB
case moded, see http://www.caesarko.szm.sk/
case moded, see http://www.caesarko.szm.sk/
- stanimir
- Nováček

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, to je poměrně elegantní řešení.stanimir píše:Pro všchny kdo přemejšlí jak propojit to LCD s LPT tak aby to nebylo vidět je jednoduché řešení stačí koupit PCI I/O Card.
Já jsem si koupil 2 Serial / 1Parallel. Připojil jsem LCD a ještě jsem si na serial udělal dálkové ovládání.
The problem has been eaten.