Morgan Mobile?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Matias
- Začátečník

-
Morgan Mobile?
Sem četl že by šel morgan na mobile, šlo by to? popř. dalo by se vyšplhat na větší frequenci? Mám toho v podpisu a klíďo bych to risknul ale zase nechci dělat hovadinu tak se ptám. 
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Matias
- Začátečník

-
kyž tam narvu FSBečko tak neni stable musí bejt na synchro 133 s paměťma nebo 100 když mám 100fsb tak se yvšplhámna max 1200mhz ale taky neni stableDr Meduza píše:Tak to vubec nevim co s tim chces udelat?![]()
Narvy tam poradny FSBcko (jestli tam pude) a je to
fakt ses z jirkova nebo to byla prča že tam bydlí šárka??
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Matias
- Začátečník

-
No je to tady ve faq ze to jde is morganem, tak mi to bylo divný jsem myslel že to jde jenom T-bred a vyšší, ale asi to bylo tak že články na předělání z desktop na mobile se objevily teprve včase procesorů T-BRED a pak se už nigdo předěláním morgana na morganM nezabejval.
tohohle si admini nevšímejte---->
neni to totiž důležitý!
k tomu jirkovu: Neznáš náhodou Pavla....sakra ted nevim prijmení
tohohle si admini nevšímejte---->
neni to totiž důležitý!
k tomu jirkovu: Neznáš náhodou Pavla....sakra ted nevim prijmení
- Matias
- Začátečník

-
TADY
Tady:
Změna násobiče u superlocked CPU
Desktopové procesory vyrobené po 39. týdnu 2003, mají uzamčený násobič, který nelze změnit zadratováním socketu nebo spojováním můstků jako u starších CPU. Taktovat je můžete jedině pomocí FSB. V tomto článku na SHW naleznete, jak je možné takové CPU předělat na mobilní a pak měnit jeho násobič za chodu stejně jako u mobilních procesorů. Tato úprava však vyžaduje fyzický zásah do CPU, čímž přijdete o záruku. Úpravu lze provést na procesorech Duron
----.> (jádro Morgan a novější) <------
a AthlonXP (jádro Palomino a novější). Tento postup by měl bez problémů fungovat na VIA a SIS chipsetech, s nForce2 to nefunguje!
Změna násobiče u superlocked CPU
Desktopové procesory vyrobené po 39. týdnu 2003, mají uzamčený násobič, který nelze změnit zadratováním socketu nebo spojováním můstků jako u starších CPU. Taktovat je můžete jedině pomocí FSB. V tomto článku na SHW naleznete, jak je možné takové CPU předělat na mobilní a pak měnit jeho násobič za chodu stejně jako u mobilních procesorů. Tato úprava však vyžaduje fyzický zásah do CPU, čímž přijdete o záruku. Úpravu lze provést na procesorech Duron
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-