Richard Burns Rally

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Neboj to zvládneš, ale musím říct, že z klávesnice mě po jedné sadě RZet bolí pěkně ruka :roll: , vždycky si musím pěkně odpočinout...nejlepší je si pustit replay a procvičovat skřečovatělou ruku :lol: .
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Co grafika ?? je to bomba - prumer - nebo "tady o ní vubec nejde" ?? :) Screenshoty na webu vypadaj dobre, ale ty dnes vypadaj dobre u kazdy hry. Jak to vypada v pohybu?? je na to radost koukat ?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Sentenced píše:Co grafika ?? je to bomba - prumer - nebo "tady o ní vubec nejde" ?? :) Screenshoty na webu vypadaj dobre, ale ty dnes vypadaj dobre u kazdy hry. Jak to vypada v pohybu?? je na to radost koukat ?
Grafika je pěkná, mě se líbí.
Minimálně stejná jako CMR04, ale zdá se mi, že v CMR04 jsou lepšejc udělaný poškození a možná i trochu lepší modely aut....ale třeba se mýlím. Každopádně se to hejbe pěkně, a i je radost na to koukat. Srnky přebýhaj v lesích přes cestu...je to hezký. Chce to vyzkoušet a uvidíš... :wink:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

grafika se me libi,sice stromy se nepovedly,ale to v te rychlosti ani nepostrehnes,musis skusit a uvidis,jako zadna arkadovka to neni :lol:
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

heh tak ted sem to konecne dostal je to pohoda a na klavesnici se to da uplne pohoda akurat ze mi to vypadava do win cim to je ? asi u 5 kola v treningu mi to vypadne nevite cim to je ? a Triple Bufering mam vyple diky
AMD Athlon 2100+ FIC KT400 768 MB DDR 333 (Mhz) HIS Excalibur 9600 pro 160 GB Seagate Barracuda 8 MB CD-ROM samsung Win XP Profi SB live 5.1 Hercules XPS 2.1
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Taky se mi to stávalo, ale dělalo mi to jenom ve škole, pak už to jelo v pohodě...triple buffering to nezlepší...myslel jsem si že jo, ale nebylo to tím..

Jinak jsem si zvednul rozlišení na 1280x1024 a jede to v pohodě plynule.

Francie je peklo a Austrálie jakbysmet... :( . Už mi z toho šli oči šejdrem...je to hroznej fukot :lol:

Jinak grafika třeba v USA je dost povedená. Stromy se moc nepovedly to je pravda, ale není čas je slodovat...možná tak když mě vyprošťují ze škarpy :lol:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Je pravda, ze tam uhejbaj divaci pred autama na poslední chvíli??? Zacinam se na tu hru docela tesit, podle toho co píšete :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Diváci ne, ale uhýbaj komisaři co jsou na trati....prostě takový týpci co maj na sobě reflexní vesty :) . kolikrát to nestihnou :lol:
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Graficky se mi to líbí ... rozhodně víc než třeba demo na CMR05. Je fakt že třeba stromy jsou 2D, ale vůbec mi to nevadí ... jednak je to udělaný fakt dobře a člověk to vnímá fakt až do toho lesa zahučí. Líbí se mi že tam toho porostu je fakt hodně. Úzký silničky ve Francii, všude okolo hustý porost který brání ve výhledu do zatáčky ... prostě paráda. Ale hlavně jsou ty silnice reálně široký... ve Francii by se někde snad ani 2 auta nevyhnuly a není tam okolo žádnej širokej travnatej pás ... brutální zatáčky a z jedné strany skála a z druhé sráz a nebo svodidlo.

Ti borci co břebíhají přes cestu a nebo uskakují těsně před autem jsou fakt dost hustí. Když se člověk soustředí a jede rychle, tak mě to občas dost rozhodí. Nebo když se těsně před autem rozletí hejno ptáků ... :)

Úspěšně zajet Rally školu (ale fakt se to naučit) je pro závody fakt nutnost. No abych se přiznal -> že bych to zajel na klávesnici si já moc nedovedu představit. Koupil jsem kvůli tomu volant a i s tím jsem měl plný ruce práce (jezdím na manuál). Hlavně člověk na dobrým volantu cítí ten tah toho auta do zatáčky a mnohem líp dokáže odhadnout stabilitu.
Jezdit na klávesnici se to asi dá, ale člověk musí být tak trochu klavírní virtuoz ... Jezdíte to někdo na klávesnici s manuálním řazením ?

Zkoušel jsem na tom volantu i demo CMR05 a musím říct že to je proti RBR fakt komedie .. :roll:
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

Takze jak se to ma vyresit to padani prave ze mi to dela v skole ale prestu sem se jeste nedostal a co je to AGP aparature size ? a nepomuze trebe vypnout fast write ? Nevim co stim ! dikes
AMD Athlon 2100+ FIC KT400 768 MB DDR 333 (Mhz) HIS Excalibur 9600 pro 160 GB Seagate Barracuda 8 MB CD-ROM samsung Win XP Profi SB live 5.1 Hercules XPS 2.1
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Mrkvac píše:Takze jak se to ma vyresit to padani prave ze mi to dela v skole ale prestu sem se jeste nedostal a co je to AGP aparature size ? a nepomuze trebe vypnout fast write ? Nevim co stim ! dikes
no skola rizeni me taky padala ale tedka to nepada!
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Musim taky potvrdit to padání v Rally škole, ale jen někdy :dry:
Dokonce se mi zdálo že když netrpělivě mačkám enter předčasně, že to způsobuje to padání, ale asi je to blbost :satisfied:
Jinak se mi hra moc líbí.
funghost
Nováček
Nováček

Příspěvek od funghost »

Mam takovy problem.Ve hre mi blikaji textury(stromy,kere a nevim co jeste) a neda se to hrat. Zkousel sem nastavovat ruzne urovne detailu,jine rozliseni,zapinat ci vypinat efekty a tripple buffer....ale nic nepomaha.Stahnul sem si i nejnovejsi Catalysty verze 4,9. Grafiku mam Radeon 8500.Dale pak moje sestava obsahuje CPU Athlon 2400+; 512MB ram; SB-Live 5.1....Jedu na Win XP Pro SP2
Budu rad za kazdou radu ci pripominku k memu problemu.Diky vsem
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

demo

Příspěvek od Orist »

lidi da se nekde stahnout demo Richard Burns Rally ?? ..nebo jeste ne ?
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

funghost píše:Mam takovy problem.Ve hre mi blikaji textury(stromy,kere a nevim co jeste) a neda se to hrat. Zkousel sem nastavovat ruzne urovne detailu,jine rozliseni,zapinat ci vypinat efekty a tripple buffer....ale nic nepomaha.Stahnul sem si i nejnovejsi Catalysty verze 4,9. Grafiku mam Radeon 8500.Dale pak moje sestava obsahuje CPU Athlon 2400+; 512MB ram; SB-Live 5.1....Jedu na Win XP Pro SP2
Budu rad za kazdou radu ci pripominku k memu problemu.Diky vsem
ty same problemy ma moderator na OC forum commm problem je ta grafika 8500!!!
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Nějakej patch by neuškodil, třeba na podporu více grafik a větší stability.
PhaNtom_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhaNtom_CZ »

Už se fakt hodně těším ráno si jdu pro to. Volant už mám nažhavený tak jenom doufám ,že mě ta hra nezklame. Ale co jsem tady a v časáku četl tak je to bomba i ta grafika :-D
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
PhaNtom_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhaNtom_CZ »

tak už to hraju. Na tom volantu je to fakt super . Ale i na klávesce sem to skoušel a i to jde . Hraji to 1024x768 High naprosto plynule. Je to nášup a je to lepší než Colin04 o 100%. :wink:
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

taky potvrzuju padani v rally skole. proste dam enter a hodi me to do win :sad: uz sem docela zoufalej, hodil by se nejakej patch :old9:
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
xil-
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xil- »

prf.KuBA píše:
mr_sheen píše: no ja na klavesce vyhravam co se da!!!
asi mam cvik,hodnekrat sem dohral coliny:)
Jak jsem řekl, v Colinovi jsem PRF :)) Tak mi to snad taky půjde... :-D
hraju to na klavesnici a sem vsude jen ne na ceste, V Colinovi sem to zvladal ale tady se mi nedari. jinak 1024*768 HIGH detail, myslel sem si ze na te me Masine nemam sanc ale jede to v pohode :D FURT MAM DELO :wink:
CPU:AMD Duron 1300@1365 MHz L1=128kB, L2=64kB - jádro Morgan,RAM:256 MB SDRAM, MB: MS-6738=KM2M Combo GPU: R9200SE 128MB/128bit VGA-DVI-SVIDEO, GPU/RAM 250/200 , SOUND: SB LIVE 5.1, HDD 2x20 GB 7200 rpm, 2 MB cache, MSI CD-RW 52x24x52, ATX 235W OS: MS Windows XP pro
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“