Problém s CD/RW MSI MS-8352A

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Problém s CD/RW MSI MS-8352A

Příspěvek od pavel.minarik »

Mechanika má problémy se čtením některých medií, nejen cdrw, ale i cdr. Žádný šmejdy, ale např. Verbatim. Ona se to cd ani nepokouší přečíst, akorát dvakrát blikne a tím to končí. Nemáte s tím někdo zkušenost, prosím i o ohlasy typu, mám tu samou mechaniku a vše je ok. Pak bych aspoň věděl, že je to jeden kousek a šel to reklamovat. Diky
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
globalkiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tu znám moc dobře.

Příspěvek od globalkiller »

Chachá tak tuhle mechaniku znám moc dobře,měli jsme u nás na krámě 3 a už jsou konečně pryč. Sice prodáváme počítače skoro celý od MSI,ale ty vypalovačky jsou naprosto na h....
Kolega si vzal pracovního Teaca na dva dny domu tak jsme si dali do pracovního počítače tuhle MSI CD-RW a pěkně nás proškolila.
Nejen že načítala 10-ti rychlostní CD-RW cca 2-3minuty,ale nakonec i když bylo naformátovaný si ho pokaždý musela naformátovat podle sebe.
Vypaloval jsem s ní taky nějaký filmy na GigaMaster Blank a všechny co byli pálený overburnem třeba i jen o pár mega navíc byli úplně k hovnu,prostě se tvářila jako,že to vypálila provedla po sobě i kontrolu dat,ale když jsem to dones domu a chtěl přečíst v Yamaze CRW-F1 tak to načetlo jen těch 703MB co se vejde na CD-R a prostě konec.
Když jsem to přinesl do práce, abych vyzkoušel tu MSI tak už ani ona sama to numěla přečíst :-D
Tak jsem si vzal jinou MSI a zkoušel jestli neni vadná,že by se rovnou poslal na reklamaci a světe div se všechny 3 dělali to samý takže je zcela jasný, že MSI vypalovačka je SHIT a nekoupil bych si jí ani kdybych na ní chtěl ušetřit sebevíc.
Lite-On nebo Teac nejsou sice žádný super značky,ale oproti MSI jsou 1000x lepší.

Upřímně tě lituju a pokud máš možnost tak se snaž tu mechaniku reklamovat 3x a nech si vrátit peníze a kup si něco jinýho.
Main PC: AMD Athlon 2500+@2,31 GHz (11x210),Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.7+ 160GB,GeForce 2 MX400 64MB,Yamaha CRW-F1
Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21",IntelliMouse Explorer 2.0
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“