Problém s řadičem
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- radek99
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s řadičem
Zdravím! Mám velký problém!Běžně používám WIN. Milenum, ale před měsícem jsem naistaloval XPčka(zjistil, že nejsou nic moc) a tak jsem je odinstaloval!Ale stal se problem(y)!
1) problém s primárním řadičem IDE dvojitá FIFO- chybný ovladač- pry ať aktualizuji - stáhnul jsem nové a nic- přitom mi to nikdy nedělalo!
2) mám TV kartu WinFast a když ji naistaluji tak se mi počítač nechce vypnout!Chyba na nějaké adrese!buď zmačkněte ENTER-nic se nestane-zamrzne, nebo CTRL+ALT+DEL a na to taky nereaguje- musím na tvrdo restartovat!
3) Vytvořily se mi na disku bad sektory, ale když jsem zformatoval disk tak zmizely(není to divné)
No ale opět jsem zkusil nainstalovat TV kartu - zase nepovedlo a opět se mi vytvořily bad sektory!T
Před instalací XP mi vše fungovalo! Proč ne teď? Jo jediné co jsem vyměnil tak byl kabel- ze stareho na ATA 100 - deska i HDD mi to podporují!
Poradí mi někdo?
Díky Radek
1) problém s primárním řadičem IDE dvojitá FIFO- chybný ovladač- pry ať aktualizuji - stáhnul jsem nové a nic- přitom mi to nikdy nedělalo!
2) mám TV kartu WinFast a když ji naistaluji tak se mi počítač nechce vypnout!Chyba na nějaké adrese!buď zmačkněte ENTER-nic se nestane-zamrzne, nebo CTRL+ALT+DEL a na to taky nereaguje- musím na tvrdo restartovat!
3) Vytvořily se mi na disku bad sektory, ale když jsem zformatoval disk tak zmizely(není to divné)
No ale opět jsem zkusil nainstalovat TV kartu - zase nepovedlo a opět se mi vytvořily bad sektory!T
Před instalací XP mi vše fungovalo! Proč ne teď? Jo jediné co jsem vyměnil tak byl kabel- ze stareho na ATA 100 - deska i HDD mi to podporují!
Poradí mi někdo?
Díky Radek
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Ale píše, že reinstall už udělal (snad to chápu dobře) a to samý.pavel.minarik píše:že jsi ty XP nainstaloval přes ty milenia a pak sje dal pryč, to nemůže nikdy dobře dopadnout
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ok, něco v tom smyslu jsem chtěl slyšet, vím že tam nějakej uninstal je, ale jak běhá to jsem nevěděl, nikdy jsem neměl možnost tohle vyzkoušet. K řešení problému, prostě bych to zkusil nainstalovat ještě jednou a celý od začátku, když to fungovalo před tím, mělo by to fungovat i teď.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- radek99
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nějak jsem to zprovoznil!
Jo XP jsem sprovoznil-foramt c:
, ale na disku se mi objevily bad sektory! Kamrád(vlastní disk Western Digital) mi řikal, že měl ten samý problém, taky se mu vytvořily bad sektory,ale on si na netu stáhl nějaký WDTools a, že mu to oprvilo ty bad sektory! Ja to taky udělál stahl jsem Seagatetool-nebo tak nějak- diagnostikou zjistil, že tam nejsou bad sktrory, ale Win mi jam tam pořád hlásí!Můj disk je (ST330621A - 30GB )jediny- nikdy jindy jsem jiný stejného typu neviděl a slyšel jsem, že prý tato serie byla vadna?je to pravda?Díky Radek99
- Dony
- Středně pokročilý

- Monkei123
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejlepsi!
To je absolutni blbost takle se v tom rejpat, proste naformatuj ten disk a dej tam system kterej chces.
Petr Kocourek
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps