Majitelia TV karty Genie TV aj iny.

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Majitelia TV karty Genie TV aj iny.

Příspěvek od Fe3C »

Zdar.
Zistil som ze ked mam spusteny remote control v task bare zabera mi to procesor na 15-27 %. KEd ho zavriem tak klesne na 0%. Je to vobec mozne aby mi to tolko zralo? Mate podobne skusenosti alebo cim to je? Inak v poslednej dobe mi nejak prestala fungovat. Nic sa mi na nej neda naladit. Najde ovela menej programov a aj tie su prilis zasumene. Aj po reinstal XP.
Viete niekto pomoct? Ma to kazdy co ma Genie TV? Aj moj kamos sa na to stazoval.
Vdaka.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
koulos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulos »

Zkošel si třeba vyměnit anténní kabel? Nebo to taky může bejt v anténní zásuvce.
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Antena by mohla byt OK. Je znej napojeny cez TECKO aj televizor. Predtym vsetko klapalo. Moze byt ze to je tym, ze je koaxial trosku zaseknuty v dverach, ale nie moc. Sak ked to doteraz fachcilo.
Ale co ta spotreba procesoru ked je v stave stand by. Trosku vela nie?

EDIT:/ Ten koaxial sa tazko Vymiena. Ma asi 15 metrov.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Tenhle problém se slabým signálem jsem taky řešil, pomohlo vyměnit rozbočovač, přes který jsem to měl napojený na anténu, od té doby v pohodě.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Přesunuto z Ostataního HW. TV karty se řeší tady, je to v jednom z vyvěšených threadů.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“