dálkové ovládání přes irda

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Bildr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

dálkové ovládání přes irda

Příspěvek od Bildr »

zdravím, nedávno jsem viděl univerzální dálkové ovládání na pda, které komunikovalo s různými zařízeními (hifi, tv, kamery, ...) přes port irda. byl to celkem užitečný soft a v praxi dokonce i fungoval :D

jsem ale hlava dubová a zapomněl jsem název tady toho software. neví někdo čistě náhodou jestli něco podobnýho exituje i pro pc, popř. jak se to jmenuje a nebo kde bych mohl hledat. zkoušel jsem různý download katalogy, ale je to hledání jehly v kupce sena.

předem dix za všechny užitečný rady :wink:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: dálkové ovládání přes irda

Příspěvek od JanoF »

Bildr píše:zdravím, nedávno jsem viděl univerzální dálkové ovládání na pda, které komunikovalo s různými zařízeními (hifi, tv, kamery, ...) přes port irda. byl to celkem užitečný soft a v praxi dokonce i fungoval :D

jsem ale hlava dubová a zapomněl jsem název tady toho software. neví někdo čistě náhodou jestli něco podobnýho exituje i pro pc, popř. jak se to jmenuje a nebo kde bych mohl hledat. zkoušel jsem různý download katalogy, ale je to hledání jehly v kupce sena.

předem dix za všechny užitečný rady :wink:
girder
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

nema nekdo poneti jak to rozchodim s USB IrDA ??

mam Matrix USB a girder ani vsemozne pluginy mi nejedou :((
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

to nikdo nemate IR na USB :? :shock:
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“