New Duron

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Draco
Nováček
Nováček

New Duron

Příspěvek od Draco »

Cus, mel bych dotaz, jestli nekdo nevite, kdy asi tak by meli vyjit nove durony 1,8Ghz.
A co si myslite o tech co uz vysli ted (1,4 ...1,6Ghz)Vykon X cenne.
Koukal jsem jen na odhady, protoze nikde nemu najit nic konkretniho, cetl jsem na Tiscali, jak to vypada po taktovani 1,6..a ze 1,8 by se mela rovnat 2200xp+, +- par Mhz, kvuli pameti....
Diky
rbarat
Nováček
Nováček

Re: New Duron

Příspěvek od rbarat »

Draco píše:Cus, mel bych dotaz, jestli nekdo nevite, kdy asi tak by meli vyjit nove durony 1,8Ghz.
A co si myslite o tech co uz vysli ted (1,4 ...1,6Ghz)Vykon X cenne.
Koukal jsem jen na odhady, protoze nikde nemu najit nic konkretniho, cetl jsem na Tiscali, jak to vypada po taktovani 1,6..a ze 1,8 by se mela rovnat 2200xp+, +- par Mhz, kvuli pameti....
Diky
Tak to je pekná blbosť, Duron sa nikdy nemôže vyrovnať Athlonu, lebo má iba 64kb Cache, to je veľký handicap..... Ja osobne by som do žiadneho Durona nešiel, kúp si najlacnejší Athlon XP 1700+, pretaktuj ho zmenou FSB na 166, získaš Athlon 2300+. A máš výkonu až až. Duron je len asi o 400 korún lacnejší... Duron je len a len pre kancelárske aplikácie. Je to konkurencia pre Celerony. Duron 1.3 v pohode pekoná aj najnovší Celeron 2.4..
Asimov
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Asimov »

Novej applebred má polovinu cache, takže snad 128Kb né?
Asimov
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Asimov »

Mimochodem sem teď malýmu bratrovi stavěl PC, aby neprudil u mého a dal jsem mu tam durona 1600 MHz. Jede to jak pila na 1866Mhz a výkon suprovej za 1080,- bez DPH. :-D :P
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“