MSI KT6V-LSR Problem...? Vyriesene....

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

MSI KT6V-LSR Problem...? Vyriesene....

Příspěvek od random »

Mam k dispozicii 5KS tychto dosiek .... ( namali na sklade nic ine :twisted: ) .... + 5ks AMD Sempron 2600+ .......
Ani jedna s dosiek nechce nabehnut... D-Bracket svietia vsetky 4 konntrolky na cerveno .... co znamena Processor is damaged or not installed properly...!!! Co je hlupost pretoze v lacnom ECS 851G CPU funguju..... ziadne ine CPU ako Sempron vsak uz na sklade nemam..... ( na skusku..., kedze nepredpokladam ze 5ks dosiek MSI KT6V bude nefunkcnich... jedine co ma napada je nefunkcnost tejto dosky s CPU Sempron.......)

Narychlo som hladal aj info a podpore tejto dosky a malo by to chodit bez problemu..... BIOS nemam sancu upgradovat ( kedze dosky nebezia.... ) .....
Nemali ste uz takyto problem s touto doskou.....????? Pripadne ako ho narichlo vyriesit......???
Naposledy upravil(a) random dne sob 18. zář 2004, 20:52, celkem upraveno 1 x.
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Takze vysledok........ :
Skusil som CPU Athlon XP 2200+ s pracovneho PC ..... ani jedna doska nebezi ...... dalsie 3KS roznich pamati...., samozrejme dalsie GK a zdroje.....
Zrejme bude zla cela seria tychto dosiek......
tu su seriove cisla keby mal niekto podobne dajte vediet ako ste na tom......
KT6V-LSRK0407248786/7/8/9 .......... ( moze byt mierne nizsie aj vyssie...... )
( ani nepocitam kolka MSI je to uz tento mesiac..... :evil: )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přesně s touhle deskou jsem teď dělal jeden počítač a byla osazená CPU AMD Semron 2200+. Po zapnutí deska naběhla se 100MHz FSB a taky všechny kontrolky červený, takže jsem to v biosu vytáhl na 166MHz (Sempron 2200+ běží na 333MHz), resetoval a deska našla AMD Athlon 1800+. Když jsem zkontroloval, kolik ukazoval takt procesoru, tak to ukazovalo 1500MHz, což bylo v pořádku a kontrolky zelený. Po instalaci OS jsem to celý proklepnul testama a všechno v pohodě, i v OS se hlásí jako Athlon 1800+, ale jak jsem psal výše, 1500MHz je v pořádku, takže jsem se s tím víc nezabýval. Určitě by pomohl update biosu, ale změní se pouze název CPU, takže to není nutný.

Sériový číslo má: KT6V - LSRK0408165765
Bathory
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

U mna vsak ani jedna s dosiek nebezi....... :( ......
Na stranke MSI je uz novy BIOS ktory riesi tvoj problem s detekciov CPU Sempron.... http://www.msi.com.tw/program/support/b ... 511&kind=1 , mne vsak pri "mrtvych" doskach rozhodne nepomoze...... :x
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ona ta detekce těma kontrolkama je taky taková pochybná. Stalo se mi, že po připojení floppy se rozsvítili 3 červený kontrolky (Initializing Video Interface - This will start detecting CPU clock, checking type of video onboard. Then, detect and initialize the video adapter)
Říkám si, co je to za blbost a půl hodiny mi trvalo, než jsem přišel na to, že v biosu musím nastavit FLOPPY DRIVE SWAP, na disabled. Kontrolky zezelenaly a disketovka se rozeběhla.

Jinak, zkusil jsi Clear Cmos? Ale asi jo ...

//Edit: Deska má tak dobře rozmístěný kondíky u CPU, že jsem tam vůbec nemohl nasadit chladič. Neměl jsem box verzi, ale dal tam nějakýho Cool Mastera asi za 300Kč a to byl teda porod. :x
Tuhle desku už nikdy víc ...
Bathory
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Clear Cmos som bohu zial skusil ........... a nepomohlo......
Ale chyba sa nakoniec ukazala v lacnich 300W zdrojoch ( bez znacky, podla vzhladu je to vsak OEM Gembird ...... ) ...... :-D ...... ( som velmi rad..... a timto sa MSI za moj hnev ospravedlnujem.... ) ....
Aj zdroje ktore som skusal na vymenu boli od tej istej firmi...... s doskou ECS bez problemu zdroje sli ( to ma pri testovani pomylilo.... a dalsi zdroj som neskusil....... ) .......
Nakoniec som uz zo zufalstva siahol po Gembide 400W ( dva ventilatory/regulacia otacok.... ) a cuduj sa svete...... prva doska nabiaha.... a tak aj dasie.... :)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Bathory píše://Edit: Deska má tak dobře rozmístěný kondíky u CPU, že jsem tam vůbec nemohl nasadit chladič. Neměl jsem box verzi, ale dal tam nějakýho Cool Mastera asi za 300Kč a to byl teda porod. :x
Tuhle desku už nikdy víc ...
Ono na těch "plných verzích" a "odlehčených" asi něco je :wink: (A to se nemusí jednat o MSI, ale obecně) :oops:
random píše:Ale chyba sa nakoniec ukazala v lacnich 300W zdrojoch ( bez znacky, podla vzhladu je to vsak OEM Gembird ...... ) ...... :-D ...... ( som velmi rad..... a timto sa MSI za moj hnev ospravedlnujem.... ) ....
Tím máš u mě malý plus :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“