Kaspersky AV 5 v češtině !!

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Kaspersky AV 5 v češtině !!

Příspěvek od JanHavlicek »

Dnes vyšla česká verze stále populárnějšího antiviru Kaspersky AV 5.0.149.4 . Download zde (10 MB)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Tak toto se mi hodilo, ne jak u toho keria :worship: . Ok, omlouvam se. :oops:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Kaspersky AV 5 v češtině !!

Příspěvek od Shit »

JanHavlicek píše:Dnes vyšla česká verze stále populárnějšího antiviru Kaspersky AV 5.0.149.4 . Download zde (10 MB)
Zkusil jsem českou verzi - maká OK :) , ale z5 k anglické verzi...asi už ze zvyku - některé slovní obraty mě připadají "nepřirozené" 8-)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Kaspersky AV 5 v češtině !!

Příspěvek od JanHavlicek »

Shit píše:
JanHavlicek píše:Dnes vyšla česká verze stále populárnějšího antiviru Kaspersky AV 5.0.149.4 . Download zde (10 MB)
Zkusil jsem českou verzi - maká OK :) , ale z5 k anglické verzi...asi už ze zvyku - některé slovní obraty mě připadají "nepřirozené" 8-)
Přesně, je to takový nezvyk :roll:
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Zrovna jsem včera řešil problém kterej AV si dám do kompu...Nainstaloval jsem AVAST home a po tom co sem četl chválu na Kasperskyho jsem stáhnul i tento AV.

Mám k němu dotaz : Je tento AV freeware? Pokud ano, jak získám registrační klíč?

Pokud není freeware, tak nějaký návody kde ho sehnat nepište, prostě ho smažu a je to...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

KAV není free. V ČR ho můžeš koupit na http://software.pcs.cz//dataguard/kaspe ... /index.php - cena je něco přes litr za rok.
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

jo díky, taky už jsem na to přišel...Myslel jsem si jak o něm všichni básnili, že je free. Každopádně potřebuji spíše něco freeware...takže uninstall
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Roxyman píše:jo díky, taky už jsem na to přišel...Myslel jsem si jak o něm všichni básnili, že je free. Každopádně potřebuji spíše něco freeware...takže uninstall
To je ten začarovanej kruh :sad: ....Kdyby byl free, tak na 99% není tak dobrej (ty updaty a vývoj musí někdo zaplatit)
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

jj, to je jasný...chápu to, ale bohužel žijeme v Čechách a peněz není nazbyt...
Chci říct : krást ho nechci takže radši chňapnu po freeware AV...byť i něco horší kvality...
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Tři koruny denně mě teda nepřipadá jako nějakej nereálnej výdaj... :)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Lemra píše:Tři koruny denně mě teda nepřipadá jako nějakej nereálnej výdaj... :)
no, problém je v tom, že takhle 3 kačky denně může dát každej, ale jednorázově litr už je horší
samozřejmě souhlasím s tím, že cena za KAV je ještě docela slušná
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Lemra píše:Tři koruny denně mě teda nepřipadá jako nějakej nereálnej výdaj... :)
Já mám Těch výdajů už tolik, že i ty 3 kačky denně jsou pro mě dost :wink: ...Navíc ty 3 koruny jsou jak píše Pavel sečteny do toho litru a to už je opravdu najednou dost. - OT - Představoval bych si ten AV tak do 3 stovek a ne litr....Jenže co je to dneska 300? Dneska stojí všechno litr a vejš, protože o drobný nemá nikdo zájem a firmy chtějí vydělávat po litrech...- OT KONEC - Neříkám že na to nemám, ale na ochranu svýho domácího kompu, kterej mám výhradně pro zábavu mi stačí obyč freeware AV...kdybych měl firmu a v počítači údaje nějakých hodnot, to by byla jiná...ale takhle.., ne děkuju 8-)
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

No stejně - když tu cenu za KAV srovnáš třeba s MS Office... a MS nemusí mít a nemá laboratoř, která vydává updaty několikrát denně... nepřijde mě to moc. Třeba v kontextu včerejší pokuty za "rychlou" jízdu (72 na šedesátce jsem stáhl z litru na pětikilo - nějak jsem to neubrzdil dřív)... a když si třeba vezmu, že to samý co KAV na rok stojí plná nádrž a jak dlouho mě vydrží :twisted: ...
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Lemra píše:No stejně - když tu cenu za KAV srovnáš třeba s MS Office... a MS nemusí mít a nemá laboratoř, která vydává updaty několikrát denně... nepřijde mě to moc. Třeba v kontextu včerejší pokuty za "rychlou" jízdu (72 na šedesátce jsem stáhl z litru na pětikilo - nějak jsem to neubrzdil dřív)... a když si třeba vezmu, že to samý co KAV na rok stojí plná nádrž a jak dlouho mě vydrží :twisted: ...
Já to uznávám že to není moc, ale je to o volbě.. Já radši volím AV za kterej nemusím platit..byť je sebehorší, ale rozhodně lepší nějakej než žádnej... :) .
A už toho nechme, jen jsem chtěl vědět jestli je free nebo ne...to už teď vím a tady se může vesele pokračovat o tom jaký je ten KAV atd. I když ho mít nebudu rád se o něm něco dozvím :wink:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Roxyman píše: a tady se může vesele pokračovat o tom jaký je ten KAV atd. I když ho mít nebudu rád se o něm něco dozvím :wink:
Jaký? Jak jinak že výborný :) :worship: Když ho legálně používám já i Lemra. :oops: :) V trojanech je třeba asi absolutně bezkonkurenční 8-) Abych byl trochu objektivní: podle mě je to spolu s NOD32 asi nejlepší antivir. Na něco je lepší NOD32 (rychlost scanu) a zase na něco KAV5 (trojani) a bezkonkurenčně nejrychlejší updaty (někdy i každou hodinu) - to ostatní je +- stejný. :oops: (Velmi zjednodušeně)
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“