i815 Co s ní__???
Moderátor: Eddward
- Xander
- Začátečník

i815 Co s ní__???
co je zac i815...je nejak dobra nebo akorat je hodna mistu v kosi...ma nake klady a cenu???
intel celeron 1,1 Gh, chladic intel-plast, chipset i815, GeForce4 MX-420 64 DDR pameti, 384 SDRAM, DVD rom, zvuk.integr..., SoundBlasterCreative 2.1 sub-drevo, 17" Belinea(1024x768x32, 85Hz, AA-Quincunx, AF-vyp), klav. Cherry mult., A4 Tech optical mouse, bodovani- 3D Mark 2001 SE: 2156, FPS: nejvice 62 nejmene 8...
intel celeron 1,1 Gh, chladic intel-plast, chipset i815, GeForce4 MX-420 64 DDR pameti, 384 SDRAM, DVD rom, zvuk.integr..., SoundBlasterCreative 2.1 sub-drevo, 17" Belinea(1024x768x32, 85Hz, AA-Quincunx, AF-vyp), klav. Cherry mult., A4 Tech optical mouse, bodovani- 3D Mark 2001 SE: 2156, FPS: nejvice 62 nejmene 8...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
1. chladic neni nikdy plastovej 
i815 je ve sve podstate nastupce i440BX, coz byl tehdy spickovy chipset urceny do workstatoinu a serveru. i815 je modernejsi, ma ATA 100 oproti ATA 33 a podporuje AGP 4x oproti AGP 2x (je to znat jen u silnejsich grafik). Celkove je ale i815 navrzen jako chipset pro domacnosti. limit pameti je 512 MB a ani rychlost neni casto takova jako u 440BX. Nekdy je rychlesi to nekdy to... Stabilita i815 i 440 je vyborna, nejsou s nima problemy. osobne mam ve 4 komplech i815. nemam rad radice v pci atd... jsem s nima spokojenej. Celkove vzato je i815 dobry chipset. o rad pod nim je i810 a to je uplny shit co se nehodi vubec nikam.
ICE
i815 je ve sve podstate nastupce i440BX, coz byl tehdy spickovy chipset urceny do workstatoinu a serveru. i815 je modernejsi, ma ATA 100 oproti ATA 33 a podporuje AGP 4x oproti AGP 2x (je to znat jen u silnejsich grafik). Celkove je ale i815 navrzen jako chipset pro domacnosti. limit pameti je 512 MB a ani rychlost neni casto takova jako u 440BX. Nekdy je rychlesi to nekdy to... Stabilita i815 i 440 je vyborna, nejsou s nima problemy. osobne mam ve 4 komplech i815. nemam rad radice v pci atd... jsem s nima spokojenej. Celkove vzato je i815 dobry chipset. o rad pod nim je i810 a to je uplny shit co se nehodi vubec nikam.
ICE
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak tak.... i815EP a Tualatin byla (a porad je) skvela kombinace..... skoda ze se tohle prestalo vyrabet a prodavat pac do kanclu by to stacilo jeste peknych par let.....
i810 je podle me nej-NEpovedenejsi chipset intelu.... problematickej, pomalej - proste des bes.
i810 je podle me nej-NEpovedenejsi chipset intelu.... problematickej, pomalej - proste des bes.
Naposledy upravil(a) Sentenced dne úte 14. říj 2003, 14:49, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo o 820 jsem se bavit ani nechtel
no jo kazdej (i intel) dela chyby - zaplat buh se pak polepsili - 845 uz je zase paradicka a nedam na ni dopustit..... (samozrejme pominu-li prvni verze pro SDR) - to byl takovej vystrel do tmy
no jo kazdej (i intel) dela chyby - zaplat buh se pak polepsili - 845 uz je zase paradicka a nedam na ni dopustit..... (samozrejme pominu-li prvni verze pro SDR) - to byl takovej vystrel do tmy
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
to jediny rozjelo prodej P4 i kdyz je mi lito lidi co to maji.....Sentenced píše:Jo o 820 jsem se bavit ani nechtel![]()
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, taky jsem si toho vsim, ze jsme se nejak zakecali a zavzpominali - no stane seICE píše:hehe.. moderatori off topic
V kazdym pripade - aby to bylo jeste k tematu - myslim ze chipset 815 je v pohode a do pracovniho PC je akurátni
- LeXa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- JirkaH
- Mírně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- JirkaH
- Mírně pokročilý

Jo, díky, máš pravdu, o něco výše to je, já jen, že původní dotaz zněl na i815 a pak záleží na tom, co je na desce, aby nebylo zklamání. Já mám v kanclu 810 a děs a hrůza.Sentenced píše:Jak uz bylo napsano nahore Tualatiny podporuje 815EP.... ale to nic nemeni na tom, ze i puvodni 815 a Celer je do kanclu furt dobra.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: