SB Live 5.1 digital - nebeha pomoc!!!

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Waclav
Nováček
Nováček

SB Live 5.1 digital - nebeha pomoc!!!

Příspěvek od Waclav »

Zdary,
Mam problem s vyse uvedenou zvukovou kartou.
Po instalaci ovladacu se karta tvari, ze funguje, ale nelze nani nic prehrat. Windows nehlasi zadny konflikt s jinym hardwarem.
A jeste doprovodny software, z orig. CD k teto karte, se nechce nainstalovat. Hlasi, ze zarizeni neexistuje.

Mam naistalovany W98SE na kompu Duron 900, MSI KT133A, 256 RAM, Gforce4MX

Predem Dekuji za radu.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Zkus ji vyndat a dat do jineho slotu.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Waclav
Nováček
Nováček

Příspěvek od Waclav »

To jsem taky zkusil, ale porad to same.
Povedlo se mi taky, kdyz jsem nastavil neco (ted uz nevim presne co) v BIOSU, neco s prirazovanim IRQ zarizenim. Tak pri nabihani zapraskalo v reproduktorech, objevila se modra obrazovka. Nevym presne obsah, ale neco Vxd provedlo vyjimku na adrese...

Mam nainstalovanou jeste TV kartu a Sitovku, nemohlo by se to prat s tim?
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

A ve spravci zarizeni je videt nainstalovana v poradku ?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Waclav
Nováček
Nováček

Příspěvek od Waclav »

To je prave to cemu na tom nerozumim, ve spravci zarizeni je videt v poradku. Nema u sebe zadny cerveny krizek ani zluty vykricnik a ve vlastnostech je napsano "Zarizeni pracuje spravne".
Jo jeste jedna perlicka, Gameport u ni beha normalne (teda v ovladacich panelech-herni zarizeni), v zadne hre sem ho jeste neskousel.
Waclav
Nováček
Nováček

Příspěvek od Waclav »

Tak jsem preinstaloval wokna, zvuky se rozbehli, ale software dodany od vyrobce na orig. CD se porad nechce nainstalovat. porad hlasi, že v kompu neni zadna zvukova karta. :(
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

zkus dat default nastaveni biosu
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

Máš vyplou zvukovku na desce!!!!! :)
Waclav
Nováček
Nováček

Příspěvek od Waclav »

Mam.
Stah sem nejnovejsi ovladace k desce co sem nasel, i BIOS sem upgradnul. Zkusil jsem vnem fsechny mozne nastaveni, ale furt nic.
Zvukovka je v pohode byl jsem ji reklamovat, že nebeha, ale jim tam prej bezela v pohode.
Tak nevim kde muze byt chyba?
Asi to zahodim a pudu past ovce. :sad:
Waclav
Nováček
Nováček

Příspěvek od Waclav »

Tak ta mrcha uz se rozbehla, ale softwarovy inzenyri creativu by se meli stydet. Hlavni setup se proste nerozbehne ani zanic. Vyhruzky, opetovné instalace ovladacu, presouvani karty do vsech moznejch a nemoznejch slotu, porad nic.
Pak me napadlo naistalovat jednotlive soucasti softwaru samostatne, a hle uz to beha jako WD40 :wink:
andrejkn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andrejkn »

Skús ovládače KX. www.kxproject.com Zvukovka ti ožije.
My PC: Intel CeleronD 2400MHz@2650MHz, 533MHzFSB,512 MB DDR 333MHz, MB ASUS P4GE-MX, ATX 300W, HD Maxtor 60GB, SB Live @ homemade amplifier 5x10W+20W,AC97 on board, Asus CD-RW 52x24x52,Toshiba DVD-Rom 52/16, Benq DVD-RW
*Glude*
Nováček
Nováček

Příspěvek od *Glude* »

Měl jsem úplně stejnej problém.Rada vyhoď ji z okna (myslim tím vrať ji prodejci ať si ji namaže na prsa :x ) a kup si raději C-Media 8738 a běhá to na všem a bez problémů.Mám ji a nemužu na ni najít jedinou chybu (snad jenom ve hrách) ale zase má vlastní automatickej DP = (automaticky hrajou všechny repráky i při přehrávání hudby (Winamp,WMa) ,DVD , DivX i Xvid (i když nejsou v 5.1).A za ty prachy (240 s DPH) no prostě bomba :) :) :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“