pasivni chlazeni procesoru 3.2ghz
Moderátor: morke
- ahoj
- Nováček

-
pasivni chlazeni procesoru 3.2ghz
zaujal me tenhle chladic http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28565
co si o tom myslite? bude chladit dobre? konkretne se mi jedna o p4 2,6ghz @3,13ghz...
co si o tom myslite? bude chladit dobre? konkretne se mi jedna o p4 2,6ghz @3,13ghz...
- zdenekxy
- Začátečník

Podle mě to v létě upečeš. Bude hodně záležet na odvětrání skříně. Osobně bych do toho nešel
. No ale třeba to fungovat bude. Zkus a dej nám vědět
.
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- kamildu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Za skusku stoji, ale ak mas este nejake dalsie CPU
, inac neriskuj chlape !
MB: EPOX 8RDA CPU: AMD Athlon XP 2600+ (Barton) (11.5×333) chladenie Titan D5TB/G GPU: Gigabyte ATI Radeon 9200 128 DDRAM VIVO 128bit AGP 8x@250/402MHz RAM: SpecTek 256 DDRAM 2700 chladenie Thermaltake A1933 & Kingston 512 DDRAM 2700 HDD: Seagate Baracuda 7200.7 160GB chladenie Primecooler PC-HDA DVD-RW: NEC 3520A DVD-RW2: TEAC W58G NETWORK: 3Com 3C905TX TV TUNER: LifeView FLY VIDEO 3000 MONITOR: Hansol 730ED CASE: MIDI ANTLER 139 SuperCase chladenie 4x vetrak 8x8cm ZDROJ: EuroCase Super Silent 350W PFC
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kdyby ses podíval na ten obrázek na eshopu, tak uvidíš, že to pasivní chlazení až tak pasivní není, ale že přes ten pasiv tahá vzduch 80mm ventilátor, bez toho to podle mě je vo hubu (ted vo procák)€agle píše:Ale uz to nebude pasivni chlazeni!TomV píše:Když na to dáš ještě větrák, tak to bude dokonalé...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pavel.minarik píše:kdyby ses podíval na ten obrázek na eshopu, tak uvidíš, že to pasivní chlazení až tak pasivní není, ale že přes ten pasiv tahá vzduch 80mm ventilátor, bez toho to podle mě je vo hubu (ted vo procák)€agle píše: Ale uz to nebude pasivni chlazeni!
Jasny, ja to videl, ale prave ze se u tyhle veze chlubi tim ze to uchladi procesor pasivne. Ja osobne tomu taky moc neverim, pokud clovek nema poradnej pruvan v Case, tak je to fakt "vo procák". Treba je to mysleno tak, ze to uchladi pasivne prvnich pet minut nez se spusti CPU Burn.
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: