Neštve vás, když zadáváte WWW adresu do IE a po naloadování stránky skočí kurzor na začátek adresy? Tohle je takovej bonbónek. Nevíte někdo, jestli se to dá u IE (dělá mi to i ve škole) nějakou záplatou nebo čímkoliv odstranit?
[Jen dodám, že prohlížeč měnit nechci, vzhledem k uživatelům, ktéří také poč používají. (Holt nemám na vlastní, co nadělám.)]
IE v. 6.0.2800.1106 - zadávání adresy
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
IE v. 6.0.2800.1106 - zadávání adresy
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nemam nainstalovany naky drivery genitalni mysi!
Dělá mi to i ve škole i kámošovi doma.
Zkusím to popsat znova:
Představ si, že otevřeš IE (loaduje se domovská stránka), během toho píšeš v řádku Adresa jinou adresu, ale když nejseš dost rychlej, kurzor skočí na úplně na začátek, takže když si toho nevšimneš, napíšeš třeba g.czwww.pctunin. Pak dáš akorát enter a následně zjistuješ, kde je problém!
Dělá mi to i ve škole i kámošovi doma.
Zkusím to popsat znova:
Představ si, že otevřeš IE (loaduje se domovská stránka), během toho píšeš v řádku Adresa jinou adresu, ale když nejseš dost rychlej, kurzor skočí na úplně na začátek, takže když si toho nevšimneš, napíšeš třeba g.czwww.pctunin. Pak dáš akorát enter a následně zjistuješ, kde je problém!
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)