Sapphire R9000pro iba agp 2x???
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- GaLaXy17
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sapphire R9000pro iba agp 2x???
Cafte!
Dufam,ze tu tento problem nebol uz rieseny,ale ak ano mne sa ho tu nepodarilo najst.
Takze mam durona750MHz,dosku asus a7v z cipom via 133 a radeona 9000pro.
Problem je taky ze mi nejde tato grafika nastavit na agp 4x.Pritom v biose to mam nastavene na 4x ale v rivatuneri mi to pise ze karta je nastavena na agp 2x.Tak som to isiel kuknut do nastavenia v catalystoch lenze tam je tiez napevno nastavene agp 2x(je to take stmavnute a neda sa to zmenit).Tak som to skusal este kuknut v power stripe a tam sa to sice zmenit da ale akonahle to nastavim na agp 4x tak to napise ze moja zakladna doska to nepodporuje,pritom predchadzajuca karta tnt2 mi bezala na agp 4x.Kde moze byt problem?
Vopred dik za riesenie.
Zatim
Dufam,ze tu tento problem nebol uz rieseny,ale ak ano mne sa ho tu nepodarilo najst.
Takze mam durona750MHz,dosku asus a7v z cipom via 133 a radeona 9000pro.
Problem je taky ze mi nejde tato grafika nastavit na agp 4x.Pritom v biose to mam nastavene na 4x ale v rivatuneri mi to pise ze karta je nastavena na agp 2x.Tak som to isiel kuknut do nastavenia v catalystoch lenze tam je tiez napevno nastavene agp 2x(je to take stmavnute a neda sa to zmenit).Tak som to skusal este kuknut v power stripe a tam sa to sice zmenit da ale akonahle to nastavim na agp 4x tak to napise ze moja zakladna doska to nepodporuje,pritom predchadzajuca karta tnt2 mi bezala na agp 4x.Kde moze byt problem?
Vopred dik za riesenie.
Zatim
- Jája
- Středně pokročilý

Zkus přeinstalovat ovladače od chipsetu - via hyperion 4in1, pokud to nepomuže tak ještě odinstaluj všechny ovladače od grafiky, hlavně od te TNT, restart a dej chipset, restart a catalysty.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- GaLaXy17
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- GaLaXy17
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No neviem teda co stym.Bios tam mam posledny co vydali asus na tu dosku.Skusal som tu kartu na inom kompe s VIA 233 a tam to ide uplne v pohode na agp 4x.Tam kde som to skusal je procak duron 1,3 a pamat 256mb 133mhz ddr a hodilo mi to v 3dmarku01 5085 bodov.U mna doma na durone 750 a ramke 2x128mb 133mhz sdram mi to dalo 4572 bodov.Je to v poriadku?A na akej konfiguraci by som dosiahol tych 8000bodov ako ste tu pisali ze to ma mat?Poradte pleas.Dik
- Jája
- Středně pokročilý

Snad jedině format a novej win 
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- rumbo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
8000 budu z ty karty vyzdimes na P4 2,4GHz... testovano...GaLaXy17 píše:No neviem teda co stym.Bios tam mam posledny co vydali asus na tu dosku.Skusal som tu kartu na inom kompe s VIA 233 a tam to ide uplne v pohode na agp 4x.Tam kde som to skusal je procak duron 1,3 a pamat 256mb 133mhz ddr a hodilo mi to v 3dmarku01 5085 bodov.U mna doma na durone 750 a ramke 2x128mb 133mhz sdram mi to dalo 4572 bodov.Je to v poriadku?A na akej konfiguraci by som dosiahol tych 8000bodov ako ste tu pisali ze to ma mat?Poradte pleas.Dik
ale jinak jak rekl zombux... PCI/AGP frekvence je standardni? nema to posunuty FSB?
- GaLaXy17
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ako zistim ci to ma posunuty fsb?
Inak zacalo mi to robit take problemy,ze v jednej hre (re cars) mi prebehne video v pohode ale ako naskoci menu s vyberom take je to tam 4x a su tam take vselijake farby.To iste sa mi uz aj stale pri tahani okna na ploche.Zanechalo to take divne farby.Cim to moze byt?
A este mozno off-topic,ale kolko pasty mam naniest na ten chipset?LEbo som tam rovnomerne naniesol pastu na chipset ale otlacena na pasive bola len na krajoch,stred bol cisty.Mam to naniest na hrubo?Dik
Inak zacalo mi to robit take problemy,ze v jednej hre (re cars) mi prebehne video v pohode ale ako naskoci menu s vyberom take je to tam 4x a su tam take vselijake farby.To iste sa mi uz aj stale pri tahani okna na ploche.Zanechalo to take divne farby.Cim to moze byt?
A este mozno off-topic,ale kolko pasty mam naniest na ten chipset?LEbo som tam rovnomerne naniesol pastu na chipset ale otlacena na pasive bola len na krajoch,stred bol cisty.Mam to naniest na hrubo?Dik